Marja

Den långa resan.

Hypnotisören.

Jag har precis läst ut Lars Keplers bok Hypnotisören. Jag läser sällan deckare, för jag gillar inte mord och blodiga beskrivningar, men den här boken var jag nyfiken på. Den är spännande och välskriven. Jag kan förstå att den filmatiserats, för texten är detaljrik som ett manuskript, både vad gäller handling och beskrivningar. Lite obehaglig tyckte jag ändå att boken var… blodiga, bestialiska dåd och det värsta av allt att det var barn/ungdomar inblandade. Jo, det finns ett viktigt socialt budskap också. Helt klart läsvärd och jag vill se filmen.

Hypnotisören är första delen i en planerad serie av författarparet Alexandra Coelho Ahndoril och Aleander Ahndoril, som skriver under pseudonymen Lars Kepler.

Titta så färggranna bänkar man satt ut i Kungspassagen.

Man få verkligen lust att provsitta dem. En liten flicka i rosa prinsessklänning blev fotograferad av sin mamma. ‘Vilket härligt kort att scrappa‘, tänkte jag förstås.

Bitarna låg inte kant i kant i ändarna och det var fler än en person som försökte rätta till dem. Men det gick inte, för de skall tydligen vara så.

Ha en trevlig måndagskväll <3

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.