Marja

Den långa resan.

Glädje och sorg.

Yippee, yippie… jag fick en av vinsterna för min bild. Jag kom tvåa. TACK, TACK till alla som röstade på mig! Det var väldigt jämnt, bara en poäng skilde mig från trean, så det kunde ha gått hur som helst. Nu ska jag ägna augusti månad till att lära mig göra videofilm, något jag inte prövat på tidigare. Tänk vilka spännande saker man kan halka in på!

I dag drabbades Stockholm av ett riktigt skyfall med åska. Det såg så vackert ut på morgonen, men plötsligt började det regna. Vi var inne i en affär och blev totalt överraskade och fick spontanköpa ett paraply. Det var säkert många andra som också gjorde det. Nu har jag ett fint prickigt litet paraply, som jag kommer att bära med mig i ryggsäcken varje dag.

På hemvägen skulle jag gå in på Gudrun Sjödéns affär på Götgatan, för hon har 20% rabatt på rean, men jag var så blöt om fötterna att jag valde att åka ’hem’ i stället. Jag har fått i gång TV:n och i kväll har Johanna varit här och myst med mig.

Tråkiga saker händer också. Jag har fått två dödsbesked på två dagar och det är verkligen något som inte går en oförmärkt förbi. Livet kan förändras på en sekund, så ta hand om varandra!

 

Med kärlek <3
Marja

.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.