Marja

Den långa resan.

Tålamod.

I dag är det 1 augusti. Är vi på väg mot hösten nu? Jag har ju ingen Paulo Coelho kalender i år och saknar att få ett ord på vägen inför varje ny månad. Jag tror att jag ska välja ett eget ord för varje resterande månad detta år. Ordet för augusti blir TÅLAMOD, helt utifrån mina personliga behov.

Jag behöver tålamod under hela augusti i väntan på att få flytta in i min nya lägenhet.

Tålamod är en bra egenskap, som man absolut inte får förväxla med att vara mesig. En tålmodig människa säger ifrån när det behövs, men är för övrigt vidsynt och förstående. Jag tror att man blir mer tålmodig, ju mer livserfarenheter man får. Man blir mer accepterande, både när det gäller människors egenheter och åsikter.

Jag hittade en bild på mig själv i kameran. Ronja måste ha tagit den när vi var ute och åt middag. Jag satt mitt emot henne i min nya tunika från Gudrun Sjödéns rea.

 

Ha en trevlig onsdagskväll <3

4 kommentarer

  1. Märta

    Jättefina bilder på din dotter o dotterdotter och på dig förståss!!
    Tålamod, bra ord. Det tar jag med mig. Ser framemot att höra mera om den nya lägenheten och inflyttning. Men höst redan vet jag inte. Vart tog sommaren vägen?? Tydligen är det normal svensk norrlandssommar iår och tidigare år har det varit alldelens för bra väder ;-D
    Kram

  2. Marja Granqvist

    Svar till Märta (2012-08-02 19:47)
    Tack Märta! Nej, det är fortfarande sommar, tycker jag. Funderade väl mera på om augusti är en sommar- eller höstmånad.
    Hoppas allt är bra med dig. Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.