Marja

Den långa resan.

Cykeltur på Tomtebo.

I dagens Vk finns en fin artikel om 1-milahalsduken, samt härliga bilder på Ritva och Kicki som tumlar omkring i gröngräset invirade i en av halsduksrullarna. Jättebra reklam för projektet, fast lite ironiskt är det att lokaltidningen, där Ritva och Kicki dessutom bloggar, vaknar långt efter det att halsduken blivit rikskänd både via TV och radio. Men man säger ju att ‘ingen blir profet i sitt eget land’.

Jag hade inte med mig stickningen i Stockholm, så det var himla mysigt att komma hem till mina stickningar i soffan. Om man har två par stickor, kan man hålla i gång tre stickningar samtidigt. Det beror på vilka färger på garn jag har tillgång till. Just nu stickar jag på två olika bitar. När Ritva kommer tillbaka från semestern skall jag cykla ner med mina rullar. Jag börjar närma mig 60 meter totalt sen jag började sticka.

I dag har det varit underbart väder, så jag tar tillbaka det där ordet som börjar på h- som jag skrev i går. Jag var ute på en lång cykeltur runt Tomtebo. Jag försöker hitta den bästa vägen till sjön, men hamnar alltid på avvägar. I dag tittade jag närmare på det fina Eko-huset, där jag gärna skulle bo om jag hade råd. Mitt i huset finns en stor ‘vinterträdgård’.

Och balkongerna är stora och fina.

 

 Det blåste friskt och vinden förde med sig en stark söt doft av nektar från rödklövern.

"Livet är inte ett problem som ska lösas utan en verklighet som ska upplevas".
(Sören Kierkegaard)

Ha en trevlig torsdagskväll <3

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.