Marja

Den långa resan.

TV-bänken monterad.

På fredagkvällen fick jag då möblerna jag beställt från IKEA. Jag är verkligen imponerad hur de klarar av att packa allt i platta paket. Jag hade beställt tre möbler och var helt övertygad om att allt inte var med, för paketen tog inget utrymme alls på golvet. Eller snarare inte så stort utrymme som jag hade räknat med och röjt för. 

Lördag-söndag har jag tagit det lugnt. Dels har jag vilat axeln och dels har jag haft annat trevligt för mig, men i dag bestämde jag mig för att montera TV-bänken. 

Laddat och klart.



Ärligt talat använde jag inte skruvdragaren. Jag tycker det är enklare med manuella verktyg just när man ska montera möbler.  

Så småningom blev det klart. Inte så svårt, lite klurigt med lådorna, för de har inga handtag utan öppnas med en fjäder när man puttar på dem lite.



 

TV-bänken går i ett med golvet (färgmässigt) och kommer efter en tid att få samma lite mörkare nyans som byrån bredvid. Jag gillar möbler som inte gör så mycket väsen av sig. 

I morgon ska jag ta mig an ett högt skåp med spegeldörr till badrummet.  

Ha en trevlig måndagskväll <3 

4 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Stor prestation av dig… fast kanske inte för dig, för mig hade det säkert slutat i katastrof med hälften av allt småplock kvar på golvet då den var färdigmonterad. Usch, gillar inte att sätta ihop saker efter instruktioner *fgh* = Får gåshud 🙂

  2. Marja Granqvist

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-10-08 21:42)
    Min kompis gillar inte heller att följa instruktioner, så jag brukar montera hennes möbler med. Jag är noga med att göra precis som instruktionerna säger och då går det bra. I dag fick jag ett par skruvar över, så jag vet inte vad som gick fel. Det visar väl sig när något går sönder.:) Kram

  3. Märta

    Bänken var jättefin. Passar ju jättebra. De extra skruvarna som är över är nog i reserv ifall man tappar bort någon när man monterar. Lycka till med resten.Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.