Marja

Den långa resan.

Känner mig gnällig.

I dag känner jag mig gnällig. Får jag göra det?

 

Min scrapkompis fick åka ensam till Vännäs på storträffen jag sett fram emot. Jag kände att jag inte skulle orka sitta och vara kreativ och social i 12 timmar. Hon frågade om jag kunde tänka mig några timmar, men för mig är det allt eller inget. Jag lovade scrappa lite vid köksbordet, men inte ens det har jag orkat.

 

I torsdags tog jag bussen till min kompis på Ålidhöjd. Det var ganska halt, så jag tog gåstavarna. Hon bjöd på jättegod mat, vi fick i gång den nya skrivaren och så har vi ett spännande projekt på gång. Något att se fram emot om några månader.

 

I dag har jag varit på antikaffären i Ålidhems centrum och fyndat en ställning till mina CD-skivor, samt en liten fin käpp för bara några tior.

 

Den är precis lagom lång för mig och handtaget ligger bra i handen. Funkar den bra ska jag fixa en ny doppkopp, för den befintliga är smutsgul och lite sliten.

Jag ska ju belasta knät så mycket jag kan och en käpp är ingen avlastning som en krycka är, däremot är en käpp bra om man som jag raglar som en fyllis. Jag är så himla yr fortfarande. Nu har jag kryckor, stavar och en käpp, så nu ska jag leta efter typ ett paraplyställ att samla allt i.  

 

Jag blev bjuden på middag i helgen, men tackade nej för jag är fortfarande så fruktansvärt trött. Jag kanske har dåliga blodvärden eller så är det något annat. Nåja, på torsdag ska vi ta nya prover.

 

Ha en trevlig lördagskväll <3

 

 

8 kommentarer

  1. Ditte

    En riktigt stilig käpp! Hoppas att den kan underlätta för dig vid promenaderna.
    Så trist att kroppen inte orkar. Jag hade det så i våras och somras och kan verkligen känna igen mig. (Hade dock inga problem med knäna.)
    Gör bara det du orkar och vila mycke!
    Kanske kan proverna på torsdag ge mer besked. Hoppas!

    Så roligt med scrapingen! Jag är så faschinerad av de som är pyssliga och duktiga med sina händer. Tyvärr ligger inte min talang där. Inte alls!
    Tankar och kramar till dig.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.