Marja

Den långa resan.

Pysseldag i morgon.

Min scrappkompis meddelar att hon hämtar mig kl 09.30 i morgon och jag klappar händerna av förtjusning. Pysselhäxorna skall träffas för sista gången i år och jag ska äntligen få vara med. Så jag har längtat!

Det blir julfest med risgrynsgröt och skinksmörgåsar, samt julklappsutdelning. Vår ordförande har fixat och donat. Sen ska vi scrappa och eventuellt göra fynd på loppisen. Jag har ett par småsaker jag planerat att göra och sen blir det väl julkort resten av tiden. Jag har också skrivit ut några foton från i somras, så att jag kan göra några nya layouter till Johannas och Ronjas album. Ja, allt hinner jag ju inte göra i morgon, så jag får fortsätta hemma vid köksbordet.

 

I eftermiddag har jag varit på möte med skrivargruppen. Vi drack glögg och pepparkakor och sedan kaffe med en jättegod mjuk julpepparkaka med lingon i. Jag åt en stor bit. Receptet lär ha funnits i Vk i veckan, så jag ska leta upp det.

 

Sen halkade jag ner till Kupan på Mariedal och där träffade jag en god vän. Gjorde inga fynd i dag.

 

Nu ska jag ta fram mina väskor och packa mina scrappgrejer. Sen blir det ”På spåret”.

 

Dagens vinterbild. Mitt promenadstråk med sjön till höger.


 

Ha en mysig fredagskväll <3

 

 

6 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Svar till Larisa Karlsson (2012-12-08 22:53)
    Oj då… tyvärr tar inte kommentatorsfältet emot andra tecken än de som finns på tangentbordet. Har själv försökt med hjärtbilder.
    Men nu vet jag och tack så mycket! Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.