Marja

Den långa resan.

Kom ihåg att återvinna!

Ni kommer väl ihåg att lägga värmeljushållarna i återvinningen? Jag kunde inte förklara för Ronja i fjol varför man skulle pilla bort den runda plattan med veken före, jag visste bara att man skulle göra det.
Vill ni veta varför kan ni gå in på Lisbets blogg här på Vk och läsa: blogg.vk.se/halsozam/2012/12/17/veken-ska-bort-1192263 .

I dag gjorde jag ett nytt försök att fara ner på stan och nu gick det bättre. Gallerix hade 50% rabatt på allt i butiken, så jag passade på att handla lite kortbaser, kuvert, band, snören och klistermärken. Sånt som är bra att ha när man pysslar. På Lagerhaus hittade jag en skrivbok med olinjerade tjocka blad, som nu skall bli mitt kladdobjekt för ’mixed media’ och en stor tändsticksask som jag ska altra. Jag verkar vara inne i ett pysselil.
Var sugen på en pysseltidning och hittade det senaste numret av Inspira på Pressbyrån. Jag hittade också en annan pysselhäxa vid tidskrifterna, en kvinna jag bara träffat en gång på en träff men kände igen på rösten. Vi tjattrade en stund och gick igenom varenda tidning av intresse.

Det var mycket folk på stan och alla sprang omkring med ögon som letade efter ’fynd’. Det är ju rea i varje affär. Jag brukar ta det lugnt och invänta halva-rea-priserna. Då kan man ibland snacka om fynd. Jag förstår inte att folk har så mycket pengar att spendera. Det har ju precis varit jul och så kommer nyår, trettondag, sportlov…
Läste i kvällstidningen att man oftast blir lurad på reorna. Affärerna sätter upp priserna och hävdar dessutom att de är nedsatta med ex 30%. De som utmärkt sig mest var elektronikaffärer och leksaksaffärer.

Nu blir det ’På spåret’.

Ha en mysig fredagskväll <3

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.