Marja

Den långa resan.

Lax och bovete.

Årets första middag. Ugnsstekt lax med bovete, sojabönor, oliver, små plommontomater och strimlad vit- och rödkål.
Jag börjar bra, eller hur?

Ett nytt år har inletts och i år har jag sett alla gamla program på TV som hör till. ’Grevinnan och betjänten’ på nyårsafton; hur många gånger har jag inte sett den sketchen och fortfarande skrattar jag lika gott. Redan innan TV kom satt vi hemma i Finland och lyssnade på Nyårskonserten från Wien på radion på nyårsdagen, följt av backhoppning från Garmisch-P. På senare tid har även filmen ’Ivanhoe’ blivit ett måste på nyårsdagen. Skönt med rutiner som håller på i 50 år och mer.

Min kompis och jag skålade i bubbelvatten och höll varsitt litet anförande till varandra. Jag har haft ett bra år, vilket hon tyckte har märkts på mig. Jag verkar må mycket bättre än på länge. Hon har haft det lite kämpigare, som det kan vara i livet ibland, men vi skålade för att 2013 skall bli ett bra och positivt år för oss båda. Vi känner varandra så väl, så vi vet hur vi ska stötta varandra.

En god fortsättning på det nya året till er alla <3

 

8 kommentarer

  1. Babs

    Maten ser så fräsch ut men jag gillar bara laxen av det där.
    Härligt med vänner som stöttar varandra.
    God fortsättning och kram!

  2. Ditte

    Så gott det ser ut! Och det här med att minnas… Jag har också,när det så varit möjligt, sett Grevinnan och betjänten, lyssnat på eller sett Nyårskonserten från Wien och tittat på backhoppningen från Garmisch. Men när nu inte Plex finns med längre så är det inte lika roligt.
    Och visst är det gott att ha vänner!
    Kramar och visst blir 2013 ett bra år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.