Marja

Den långa resan.

Skenet bedrar.

 

Den bästa komediserien jag vet går återigen i repris på kanal 7. ’Skenet bedrar’ med kära Hyacinth.
Att få avsluta TV-kvällen med ett gott skratt är väl idealet. Förra julen skulle jag introducera henne för Ronja, som inte sett ett endaste avsnitt. Jag var lite skeptiskt till att en 13-åring av i dag skulle uppskatta den speciella humorn, men hon skrattade högt hela tiden och ville se fler avsnitt.

 

I kväll har jag varit på bio och sett en fransk film: En oväntad vänskap”. Vilken fantastisk film! Gå och se den om ni inte redan sett den. I Umeå går den bara några dagar till.
Sen gick vi och åt en liten kvällsbit och satt och pratade om filmen.

 

I dag sken solen, men den orkar inte så högt över horisonten än. Endast trädens toppar blir solbelysta och marken ligger i skugga. Men det är vidunderligt vackert. Jag tycker vi har haft en mycket vacker vinter i år. Är det månne för att jag bor nästan mitt i skogen.

 

Ha en skön onsdagskväll <3

 

8 kommentarer

  1. Sandra från Finland

    Vi hade samma slags solsken här idag, så jag njöt mycket av min promenad till bybutiken, då himlen var hög och klar och solen så mjuk mot ansiktet. Senare tog jag en till promenad till butiken, och njöt precis lika mycket av den mörkblå vinterskymningen. Det är nog en vidunderlig värld vi lever i!

    Själv har jag senast sett ”Hobbit – ett oväntat äventyr” på bio. Fantasy-fantast som jag är så var jag både på midnattspremiären i december, och sedan på bio en andra gång med min syster. I dagarna ska jag se filmen en tredje gång på bio med en vän! Fast en god film är ju värd att ses flera gånger, och storslagna filmer som Hobbit gör sig allra bäst på storduk med bra ljudsystem 🙂

  2. Ditte

    Oh, jag tycker också att ”Skenet bedrar” är så rolig. Den serien har piggat upp mig nu när jag inte mått så bra i kroppen. Ja, även annars också…. För ett skratt eller fler, är en viktig ingrediens i den dagliga tillvaron. Visst? Skall nog då masa mig iväg och se ”En oväntad vänskap”. Tack för tipset!
    Kramar!

  3. Sus

    Vilket underbart ljus!

    … och hej, käraste Marja, det var länge sedan! Så glad att se att du är kvar 🙂

    Nu ska jag fortsätta titta vad du har haft för dig. Själv puttrar jag på som vanligt tycker jag, inte så mycket nytt på den här fronten 🙂 Hundar, katter, läsning och milslånga promenader. Annat kulturellt när jag får tillfälle/möjlighet. Några resor.

    Här har vi mest haft mulet, så jag bidde tossig när jag såg ert ljus!

    Har inte önskat Gott Nytt År, så nu gör jag det!

    Massor av kramar till en av mina favvisar

  4. Helena Nilsson Springare

    Åh, jag bara ÄLSKAR Hyacint! Hon är så vansinnigt rolig och jag tror att jag sett de flesta avsnitten 🙂 Jimpas favorit är Onslow haha.. En underbar serie som är lika rolig varje gång. Tur den återkommer med jämna mellanrum! Kram på dig Marja!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.