Marja

Den långa resan.

Gillar färger.

Jag gillar ju färg och ibland måste jag bara föreviga vissa ögonblick med kameran.

 

 

Jag köpte en bägare med olikfärgade coctailtomater. Röda, gula, orange och spräckliga. Alla smakar nästan lika, men det är ju så mycket roligare med en massa olika färger på tallriken. Det sägs ju att man äter med ögonen också.

 

Sen blev jag så full i skratt när jag kastade en blick på duschhörnan. Jag förstår vad tjejerna menar med att jag har det så ’stylat’. Ibland överträffar man sig själv.

 

Den här såg jag inte. Vilken tur att ingen satte sig i den stolen. Mäh… satt ingen där på hela kvällen?

 

I dag har jag varit och klippt mig hos Anders. Som alltid blev jag upplivad av hans komplimanger. Och fin i håret.

Sen promenerade jag in till centrum, var på Clas Ohlson och Konsum och när jag var på väg till bussen kände jag att jag hade alldeles för lågt blodsocker. Jag blir skakig och svettig. Egentligen kan jag inte få för lågt blodsocker, eftersom jag inte behöver ta insulin, utan klarar mig med tabletter, men ibland får jag känningar och det är lite obehagligt. Jag hann in på Sega Råttan och köpte en liten påse jordnötter och hann få i mig en näve innan det var dags att stiga på bussen. På bussen ville jag inte äta dem, för man vet aldrig om någon medpassagerare är allergisk.

Vanligtvis har jag en banan eller ett äpple i ryggsäcken, eller tar ett tuggummi. Det behövs inte så mycket.

 

I går scrappade jag ett kort, som jag inte kan visa innan jag skickat det. Det är till Alla hjärtans dag och jag ska göra ett till.

Sen skulle jag lägga in alla mina 8 tävlingsbidrag i den tråden i Forumet hos Svensk Scrapbooking, men klarade inte av att ladda upp filerna. Det gick bara inte och till slut gav jag upp. Vet inte vad jag gjorde för fel, men bilderna kom inte upp. Suck!

Men alla bidrag finns i Galleriet var för sig på rätt ställe, så det är lugnt.

 

Ha en trevlig måndagskväll <3

  

 

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Men det är svarta tomater du har där 🙂 Dom där största, mörkaste. Om du går in på google.se och skriver svarta tomater och klickar på bilder, så får du se. Men dom jag köpt har varit något mörkare i färgen.

  2. Ditte

    Hoppas det snart fungerar med bilderna. Även om de finns så vill man ju kunna använda dem som man vill.
    Skall bli roligt att se ditt fina kort så småningom.
    Kramar!

  3. Marja Granqvist

    Svar till Ditte (2013-01-15 12:53)
    Det var ju en separat tävling, där man skulle få vara med om man hann bli klar med alla uppgifterna i tid, så nu är det för sent. Men jag är med i varje deltävling i alla fall.:)
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.