Marja

Den långa resan.

Spontanköpet.

Javisst ja, jag skulle ju visa den fina tunikan som jag spontanköpte på Tradera. Lin/bomull.

Den har prislappen kvar. Och när jag såg den, kom jag ihåg varför jag inte föll för tunikan när jag provade den i somras när jag var i Stockholm. Jag tyckte att den var för dyr.
Nu betalade jag bara halva priset inklusive frakt. Ibland lönar det sig att vara spontan.

Under sängen har jag en liten väska med kläder och saker som jag lade undan vid flytten och hade tänkt sälja på Tradera. Bl.a. några plagg från Gudrun Sjödén som jag aldrig använt och en långklänning från Marimekko. Jag trodde att jag skulle ha tid att göra det i somras… men de ligger där än.

Ha en skön söndagskväll <3

 

4 kommentarer

  1. Ditte

    Vilken fin tunika! Perfekt attt ta med till Barcelona…
    Och vad gäller saker som skall säljas vid tillfälle, så känner jag igen mig. Och ibland sätter jag fart. Tyvärr är jag inte helt överens med Tradera, men det är absolut inte Tradera det beror på.
    Utan jag har gjort ett misstag/fel när jag sålde ett matsalsbord, stolar och skåp av massiv furu, av norskt ursprung,handgjorda från Krogenes möbler. Så det är mig det beror på. Skall ta den stotyn en annan gång…
    TYcker i alla fall att det är skönt att bli av med saker som bara ligger…
    Kramar och tankar

  2. Marja Granqvist

    Svar till Ditte (2013-03-10 22:18)
    Jag gav ju bort nästan allt jag ville bli av med när jag flyttade, men en del ville jag sälja. Ska ta tag i det när jag kommer hem igen… då kanske det behövs lite extra pengar.:)
    Kramar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.