Marja

Den långa resan.

Hörnhyllan i badrummet.

Jag har äntligen fått ihopmonterat hörnhyllan till badrummet jag beställde från Jotex. Den har blivit liggande eftersom det varit en massa strul med den beställningen och jag blev less.
I den första beställningen jag gjorde hade ju paketet gått upp i posthanteringen och hyllan var borta. Jag returnerade hela paketet och skrev en tydlig förklaring att hyllan saknades, men vad jag nu har lärt mig är att det spelar ingen roll att man skriver en förklaring, för datorn kan inte läsa mänsklig skift. Vad datorn kan läsa är beställningsnummer, vilket betyder att datorn trodde att jag behållit hyllan och skickat tillbaka resten. Eftersom jag direkt gjorde en ny beställning, har jag fått faktura på två likadana beställningar + 50 kr för returkostnad.

Jag har haft en lång mailkontakt med Jotex’ Kundservice. Det är alltid olika personer som svarar trevligt och gör en liten korrigering, men ingen har haft överblick över vad som egentligen skett. De har mest handlat efter mottot att ’kunden har rätt’. Till slut skrev jag min egen faktura och meddelade att detta tänker jag betala och sedan kommer jag inte att handla mer från dem. Inte så snällt kanske, men jag blev så himla less. Nu får vi hoppas att nästa kontoutdrag från dem blir korrekt.

Jag är i alla fall väldigt nöjd med hyllan. Den var inte alls svår att montera och spänna upp mellan golv och tak. Ingenting att borra, inga sugproppar som tenderar att lossna. Den tar lite plats i hörnet och fyller mina behov.

  

I dag har jag varit lite piggare. Ingen powernap på eftermiddagen. Jag har suttit och knåpat ihop ett födelsedagskort till Ronja. Tänka sig att hon fyller 14 år på tisdag.

Ha en trevlig onsdagskväll <3

 

4 kommentarer

  1. Ditte

    Vilken snygg, smidig och praktisk hylla! Men så trist att behöva ägna tid åt att få rätt saker och rätt faktura. Tur att du är envis! Men det brukar löna sig i längden.
    (Minns hur det var när jag ”bråkade” med Finnair om min trasiga resväska. men efter tre månader löste det sig….

    Tänk att din Ronja fyller 14 år! En stor tjej med andra ord!
    kramar!
    Och du! På vårt boende har det också funnits tre jättetrevliga Umebor och jag har föreslagit dem att läsa din blogg. Vi fick i går när de åkte hem ärva lite renkorv och andra norrländska godsaker.

  2. Marja Granqvist

    Svar till Ditte (2013-04-04 05:28)
    Jag är så himla nöjd med hyllan och har letat länge efter att få tag på en sådan, så lite ’tjafs’ kan jag tåla.:)
    ’Världen är liten’ får man anledning att säga allt oftare, tycker jag. Trevligt för dig att möta umebor i Thailand och så mysigt att få lite norrländsk mat.:)
    Ha det så bra! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.