Marja

Den långa resan.

Trevlig valborgsmässoafton!

Jag vill önska er alla en trevlig valborgsmässoafton!

Själv ska jag ta det lugnt i kväll. Känner mig inte helt frisk… fortfarande lite illamående och påverkad. Enligt pollenprognosen finns det bara låga halter av alm och sälg/vide i luften, samt fjärrtransport av björkpollen, så egentligen borde det inte vara så farligt.

I förmiddags var jag hos tandläkaren och äntligen är vi färdiga med min rotfyllning. Tanden känns bra nu. Men nacken gör det inte. Efter den första långa behandlingen fick jag typ ’nackspärr’ av att ligga och spänna mig och det har inte gått över, utan snarare spridit sig till axlar och rygg.  Nu har jag bokat tid hos en sjukgymnast på vårdcentralen och hoppas hon kan hjälpa mig.

I morgon fyller min kära dotter år. Då ska jag visa kortet jag scrappade i kollagestil.

Sköt om er mina vänner <3

 

4 kommentarer

  1. Märta

    Visst hade de planterat fina krukor på stan. Man blir lite glad när man rusar förbi, stannar upp o beundrar dessa vårtecken.
    Hoppas du nu blir bra i tanden. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.