Marja

Den långa resan.

Jag drack citronpaj.

Ibland blir det kanske inte så lyckat. LOKA tänkte antagligen överträffa sig själv och sina konkurrenter med temat ’Loka Likes Old School’ och skapa bubbelvatten med smak av ’Lemon Pie’ , ’Chocolate Shake’ och ’Strawberry Ice-cream’. 

Klart jag blev nyfiken och köpte en flaska med citronpajsmak.

 

Vattnet smakade faktiskt citronpaj! De två första klunkarna var riktigt goda, men sen blev det lite för sliskigt för mig. Att släcka törsten med den söta smaken var det inte frågan om… men om man är omåttligt godissugen, kan man försöka lura sig själv med ett par munfullar.

 

I går gick jag äntligen och köpte en ny Soda Streamer. Jag tappade ju en del av min gamla i flytten, så jag har varit utan i nästan ett år. Ingenting går upp mot vanligt kallt vatten och lite bubblor i tycker jag släcker törsten bättre. I dag har jag ju besök och vi drack ingefärsvatten med lite bubbelvatten i som matdryck. Superbt gott!

 

Jag lagade lax och ugnsstekta grönsaker till middag och sedan drack vi mörkrostat kaffe med en äppelkaka på mandelmjöl och stevia och Oatly vaniljvisp. Och pratade. Life is good.

 

Ha en skön lördagskväll <3

 

 

P.S. Vk-bloggen håller på och byter plattform till wordpress. Eventuellt kommer hela bloggen att stängas ner ett par dagar nästa vecka. Men vi kommer tillbaka…  P.S.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.