Marja

Den långa resan.

Mina vårdkontakter.

 

Rörligheten i armen är tillbaka och smärtan är nästan helt borta. Jag la mig på sängen i går kväll och gjorde de enkla övningarna jag fått av sjukgymnasten och kände att något hände med muskelfästet… det klack till och sen kändes allt som vanligt. Typiskt!

 

Jag har äntligen registrerat mig på minavardkontakter.se och måste säga att jag är positivt överraskad över hur bra det fungerar. Jag har hört av andra att de fått vänta på svar från sin vårdcentral och till slut ändå fått ringa. Jag har haft två kontakter hittills och fått svar dagen efter och samma dag. En förfrågan var ett förnyande av ett recept och i natt frågade jag min doktor om remissen till röngten var ivägskickad och fick svar i morse.
Om det inte är något man vill diskutera, är ju detta ett bra system, förutsatt att det fungerar. Jag behöver inte sätta väckarklockan och sedan sitta i telefonkö för att få tag på min doktor för en rutinsak. Sen förutsätter det ju förstås att man har en dator och internetvana, vilket inte många äldre har. Å andra sidan frigörs ju mer telefontid för dem.

 

Och så ett par kluriga korsordsord:
Enkelt för fågel? Det skulle bli finklätt… fink-lätt… (egentligen fin-klätt).
Platsläran? Det blev
tron.

 

Ha en trevlig onsdagskväll <3

 

 

 

2 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Mina vårdkontakter funkar nog bra om du har en engagerad läkare som tar sig tid och kollar frågor dom får in. Det har fungerat bra för mig fram till jag listade om mig 🙁

    Hoppas din arm inte håller på att ska jäklas nu, utan att det går över. //Kram

  2. Marja Granqvist

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2013-06-14 12:23)
    Ja, jag minns att du skrev om att du fick vänta på svar och det har jag även hört att andra har fått. Därför blev jag så överraskad och glad att det fungerade så smärtfritt för mig.
    Axeln är mycket bättre, men jag känner av den och blir mer och mer övertygad att det är artros där med. Ska prata med sjukgymnasten om det. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.