Marja

Den långa resan.

Måndag och ny vecka.

Ny vecka igen och alla punkter på förra veckans att-göra-lista är inte förprickade.
Jag har inte köpt ny cykelsadel, så jag åker fortfarande omkring och knarrar. Jag har inte hunnit sy gardinerna, men jag har tagit fram symaskinen och tyget. Ett fint grafiskt tyg, som jag köpt på rea för länge sedan.

nyagardiner2

Symaskinen är inte riktigt i form. Den låter som ett tröskverk hur mycket jag än försöker smörja den. Jag tycker synd om grannen under mig, för jag vet att alla ljud går uppifrån ner i det här huset. Ska försöka sy färdigt i morgon när han (förhoppningsvis) är på jobbet.

I morgon ska jag till sjukgymnasten på vårdcentralen för utvärdering av artrosskolan. Den här tiden har ändrats tre gånger, så jag hoppas att det blir av i morgon. Det blev lite hattigt med artrosskolan, eftersom sjukgymnasten som höll i den slet av sin hälsena två gånger och var långtidssjuksskriven. Jag har lite synpunkter som jag hoppas jag kan framföra på ett bra sätt.

”Man hinner med nästan hur mycket som helst, om man bara inte gör sig någon brådska”
(Gösta Ekman d.ä.)

Det ligger något i det där. Om man stressar blir det oftast trassel och det tar ju tid att reda ut. Ibland får man till och med börja om från början.

Så ta det lugnt och kom ihåg… en sak i taget.

Ha en fin måndagskväll <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.