Marja

Den långa resan.

1, 2, 3, 4… 69 eller 96?

Dagens känsla. Lite fluffigt nyfriserad och upp och ner.

fluffigt3

När jag skulle logga in på min bank, kom jag inte ihåg de fyra sista siffrorna i mitt personnummer. Två likadana siffror, en upp-och-nervänd och en jämn däremellan.

Är det början till det mentala förfallet? Jag kan acceptera att kroppen förfaller när jag blir gammal… men jag vill gärna vara klartänkt.
Det här har hänt en gång tidigare att jag helt plötsligt inte kunde komma ihåg min pinkod och Bankomaten till slut åt upp mitt kort. Ja, och så den gången när jag låg på soffan och Ronja skulle logga in på mitt mobila internet och jag gav henne fel kod tre gånger så datorn låste ute henne. Jag kastade om siffrorna när jag skulle säga dem, men de blev rätt när jag själv skulle knappa in dem. Fingrarna kom ihåg det min lilla hjärna inte orkade med.

Nåja, till slut kom jag ihåg mitt personnummer. Jag är nog lite stressad som vanligt när jag skall åka iväg någonstans. Jag borde plocka ihop det jag ska ha med mig, men i stället hittar jag på en massa annat att göra. Det känner ni väl igen?

Egentligen är det ju ganska tryggt att åka iväg och veta att någon annan tar hand om lägenheten, kollar posten m.m. Och själv åker jag ju inte ut i ödemarken. Det jag inte kommer ihåg att packa ner, kan jag ju låna eller skaffa på plats. So, Why Worry?

Nej, jag tror att jag ska fylla min vattenflaska, packa ner ett äpple i ryggsäcken och cykla runt sjön. Sen känns det nog bättre.

Ha en mysig fredagskväll <3

4 kommentarer

 1. Helena Nilsson Springare

  Åh, visst är det retfullt när man inte minns de där sakerna som man ska hålla i huvudet.. personnummer, pinkoder osv… *suckar*

  Jag lovar dig Marja… Jag glömmer det mesta och lite till emellanåt, så känn dig inte ensam i dilemmat 🙂

  Kram H

 2. Ditte

  Säkert den ”lille stressfinken” som tittat in en stund. Känner igen mig Och vad gäller bankomatpinkod, så har jag extremt svårt att minnas den om jag vid något enstaka tillfälle skall använda den vid inköp. (Efter att jag blev av med ryggan i mars)
  Förstår dig! Men en cykeltur låter lagom avstressande.
  Tror att det är en inre stress som påverkar oss i flera situationer.
  Kramar! Och trevlig resa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.