Marja

Den långa resan.

Sparken frestar.

Den allra första snön har äntligen kommit, men den vet inte om den ska stanna eller inte. Blött på dagen och lite halt nu på kvällen. Jag gick till sorteringen vid OK med lite plast och plåtburkar och kunde inte låta bli att gå och titta på sparkarna (http://blogg.vk.se/marja/2013/11/27/mina-sparkar-och-jag/) igen.

Den större var borta, men den mindre var kvar och jag kände för en sekund för att gå wild and crazy och slå till och köpa den. Den går ju faktiskt att fälla ihop, så jag kan ha den i förrådet på sommaren. Höjden på styret går att reglera och den har extra plastmedar. Jag gick till och med in på OK och tittade ifall de hade ett bra kabellås och det hade de.
Men det blev ingen affär… i kväll i alla fall. Jag vet inte var jag ska ställa den på gården, så jag får väl vänta tills vi bygger cykelskjul.

 I dag har jag varit seg. For ner på stan och sprang runt. Köpte en fin hög vas på Röda Korsets secondhand affär, som jag ställde mina tygamaryllisar i. Jag har gjort julfint i köksfönstret med en bricka med ljuskoppar och min änglakör. Det är för mörkt att fota nu… men kanske i morgon.

Johanna blev så glad över askarna jag hade gjort och hon har redan sålt flera. Jag har beställt nya på nätet, men kunde inte vänta, så jag köpte några i dag. Nu blir det Tomteverkstad igen.
På söndag har vi pysselträff hela dagen och då ska jag göra fler julkort.

Ha en fin måndagskväll <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.