Marja

Den långa resan.

’Skulle gått till Specsavers.’ I don’t think so.

specsavers

’Skulle gått till Specsavers’ hade jag fått säga om jag gått på den här reklamen. Jag gillar verkligen inte sån här vilseledande reklam. Det står att du får ”Gratis glasögon” när du gör en synundersökning för 345,- Jaa, tänker jag, eftersom mina glasögon brukar kosta kring 10.000… ett av de tre paren… de två andra kan jag få till ’normalpris’. Men nu vet jag att specialglasögon aldrig går under några rabatterbjudanden, samt att ingenting är gratis.

Visst är det fult? För under annonsen finns något skrivet med de minsta bokstäverna som går att trycka. Ser ni överuvudtaget den raden?

specsavers2

specsavers3

Med förstoringsglas kan man läsa: ”Gäller utvalda bågar för 195 kr, inklusive enkelslipade standardglas, index 1,5 tom den 1 februari 2015. På alla övriga bågar ges 195 kr i rabatt. Kan ej kombineras med erbjudanden eller rabatter.” 

Alltså: Du får välja mellan ett mycket begränsat antal utgående bågar och betala 195 kronor för dem. Glasen i bågarna är gratis, men bara om du ha ett enkelt och lätt synfel. Väljer du en dyrare båge är vi generösa och ger dig 195 kronor i rabatt. Försök inte kombinera detta med andra erbjudanden för då kanske det blir så förmånligt för dig att vi blir skyldiga dig pengar. V.s.b.! 

Jag hoppas verkligen att ingen går på det här erbjudandet, för jag tycker att det är både vilseledande och lågt. Shame on you, Specsavers!

Ha en lugn tisdagsnatt <3  

intelila

 

2 kommentarer

  1. Ditte

    Håller helt med dig! Illa med all vilseledande reklam och vad gäller butiker och försäljare så är det ”ingen som gör något för min skull”. Inte banker heller…Man måste hela tiden vara på sin vakt!
    Ser något billigt ut så är det ofta en hake…
    Dina tulpaner ser så fina ut så vi tittar på dem i stället.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Håller med dig. 🙂 Vi tittar på de fina tulpanerna i stället och njuter av dem. 🙂 Kram! 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.