Marja

Den långa resan.

TisdagsTema: Snö

Äntligen snö! Här i Umeå har det snöat och blåst ett par dagar och i dag är det -10 grader. Det är bara solen som saknas för en perfekt vinterdag.

Jag önskar att jag hade hunnit gå ner till sjön och tagit några foton i skogen, men här är ett par tagna i söndags utanför mitt hus.

mycketsno

merasno

Snön ligger så vackert på taken och blåsten har skapat fina formationer. De här bilderna tog jag just genom mitt sovrumsfönster på mitt fina grannhus.

merasno2

merasno4

Här finns fler snöfoton från i söndags.

TisdagsTema 

Ha en skön tisdag <3

14 kommentarer

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Vi får vänta till sommaren. Vore ju synd att förstöra den mjuka formen. 🙂

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Haha, jag som tänkte på marängbakelser då jag såg korten, men såg att jag inte var först med det 😀 Nä, nu får det räcka med snön, vi har en halvmeters plogkanter att kliva över, varje gång vi passerar en väg, då vi är ute med Winstone. Stackars dom som sitter i rullstol, säger jag bara. Men förstår samtidigt att dom gör och kör så gott dom kan, våra snöplogare //Kram

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Nej, framkomligheten är inte den bästa just nu. I dag nådde jag inte till min brevlåda när jag skulle lägga på ett brev. Ska visa en bild på det.
      Snöröjarna jobbar på bra, så så småningom ska det väl bli bättre. Kram! 🙂

  2. Paula i pörtet

    Ifjol varslades hela personalen på vår skidanläggning, ca 70 ungdomar, o jag är så nöjd och glad att vi slapp det i år när snötillgången och kylan är så bra! Det är vanskligt med alpinanläggningar utanför fjällvärlden inte minst pga klimatförändringarna, men denna vinter är nog i hamn nu
    Kramen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.