Marja

Den långa resan.

Slutet gott…

När jag öppnade datorn igen i eftermiddags hade jag över 200 nya spam. Radera, radera, radera… tills jag upptäckte att alla spam låg under samma blogginlägg. Ett några veckor gammalt inlägg. Jag fick lov att radera hela inlägget och med det försvann även spammen ur statistiken.

Jag kom iväg till Rusta och höll på att snärja in mig i alla glittergranar och ljusslingor. Det blev ingen ljusslinga, men lite glitter i form av duscholja. Observera att oljan inte innehåller glitter, utan etiketten är preparerad på något sätt.

rusta

På hemvägen hittade jag ett svärd i en rabatt. Det såg ut som ett leksakssvärd, som någon inte orkat bära hem från halloweenfesten, men lite ruskigt kändes det med tanke på den senaste tidens händelser.

svard

Exet hade varit och handlat och lyckades hitta en karott jag inte använt på länge till frukten. Tänk att det som egentligen är fel, kan bli så rätt.

bersa

Jag tände ljuset i lyktan ute på balkongen och ställde den på bordet så vi kunde se den från köksfönstret.

lyktan

Jag tänkte med saknad på de nära och kära som inte längre finns med oss: mamma, pappa, två systrar och en bror, men även med kärlek på dem som finns kvar: två bröder, min fina dotter och finaste barnbarnet.

I kväll har vi tittat på ’Så mycket bättre’. Vilken kväll! Sven-Bertil Taubes fantastiska tolkning av Serendipity var bäst i kväll, tyckte jag.

God natt mina vänner <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Skönt att spammen nu är borta och hoppas de håller sig där de hör hemma och inte hos dig.
    Lite nyordning med frukten i en karott, kul att någon ser med ”nya” ögon och fint blev det ju.
    Svärdet kände läskigt, verkligen så jag förstår att du skyndade dig hem.
    Jga tänkte också på de jag inte längre har med mig och givetvis på de som finns och blev varm i hjärtat.
    Ska idag titta på ”Så mycket bättre”.
    Blåsiga hälsningar från Spanien och lite mulna. (Utomhus)
    kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tur att j.ag kom på att radera inlägget. Det var det om modeveckan och papperskläderna och det går att återskapa. VI tyckte att ’så mycket bättre’ var bra den här gången. Sven-Bertil Taube gjorde en fantastisk tolkning, där både sångaren och skådespelaren kom fram.
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.