Marja

Den långa resan.

Blötsnö och saker fastnar

IMG_20170301_174445

Den här bilden ser ju riktigt vintrig ut, men skenet bedrar. Det småsnöade hela natten och på morgonen var träden täckta med snö… eller var det rimfrost? Det visade sig att det var blötsnö som hade fastnat på grenarna. Det var nollgradigt och allt på bilden är blött och när jag stod och fotograferade droppade det tunga vattendroppar från träden på mitt huvud.

Jag hade klipptid hos frissan i dag och jag är fortfarande väldigt nöjd med henne. Hon frågar bara hur många veckor det var sen sist och så klipper hon som hon vill. Så småningom kommer jag att få en lite annorlunda frisyr, bl.a. har jag lugg nu, men jag litar på att hon klipper en frisyr hon tycker jag passar i. Blir det alldeles tokigt, får jag ju säga till.

När jag kom hem hittade jag två paket i brevlådan. Jag har varit lite vild på Tradera nämligen. Det ena paketet fick jag inte ut. Brevbäraren öppnar ju hela skåpet och har ett större utrymme att lägga saker i, medan jag har det utrymme min lucka tillåter. Jag stod och slet och slet, men fick inte ut paketet, utan har fått lämna en lapp åt posten att de tar ut det och lägger det på skåpet. Jag skall vara hemma i morgon på eftermiddagen, så jag får väl bevaka posten.
Så irriterande! När jag stod där och slet tänkte jag att det verkar som allting fastnar för mig… först hinken i sopnedkastet, sen paketet i brevlådan och det tredje blir väl att jag själv fastnar någonstans. Hu! Jag ska då undvika att åka hiss de närmaste dagarna.

I morgon hoppas jag att jag kommer iväg till vattengympan. Det är tre veckor sen sist och som det känns nu kommer det att gå.

Ha en lugn torsdagsnatt <3

2 kommentarer

  1. Ditte

    Bilden är väldigt vacker och man ser ju inte att det är blötsnö som ligger där på grenarna. Här är det snöfritt och det känns som en god inledning på våren.

    Jag ler när jag läser om det som fastnar men begriper att det är enerverande att du inte fick ut ditt paket. Hoppas nu det hamnar rätt och att du kan få ditt paket.

    Skönt med vattengympan så jag hoppas du kommer dit och kan mjuka upp kroppen efter infektinerna.
    Kram!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Det snöar hela tiden och nu är det några minusgrader, så det är långt till barmark hos oss. 🙂 Paketet låg på hyllan i dag. De tänker inte så långt de där små postkillarna. 🙂
      Jag har packat ner mina vattengympagrejer och är på väg. Tjohoo!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.