Marja

Den långa resan.

Mera snö.

granar

I dag har det snöat hela dagen, men jag tycker snön som kommer ner är ganska blöt. I centrum är gatorna och torgen snöfria tack vare värmeslingorna, men de små granarna i de jättestora krukorna på Rådhustorget var vackert snötäckta. Så fint att plantera granar i krukorna. Jag såg att grupper av granar hade placerats ut längs hela parken, men det var för mörkt att fotografera. I morgon får jag kanske tillfälle att titta närmare på dem när jag skall till akupunkturen.

Vi hade Kreativa kursen i dag och vi var på ABF och målade akvarell. Vi provade på många tekniker och det var roligt, men till slut blev det lite för ostrukturerat för mig och jag blev ofokuserad. Den här lilla kattryggen blev jag dock förälskad i. Som en nallebjörn.

katt

I natt sov jag, men var väldigt trött när jag kom hem från kursen. Tillät mig somna på soffan och vaknade av att jag snarkade. Jag hade satt väckning på mobilen, för jag fick inte missa en auktion på Tradera. En helt fantastisk, stor, trekantig, blommig, stickad sjal från Gudrun Sjöden. Jag hade bestämt att jag ville ha den även om den skulle bli dyr. Jag vann den och till ett helt acceptabelt pris. Jag tycker om att ha en sjal över nacken och axlarna och den här skall bli min ’finsjal’ som jag kan ta med mig när jag går bort.

I morgon blir det akupunktur som sagt. Det är en månad sedan sist.

Ha en lugn onsdagsnatt <3

4 kommentarer

  1. Paula

    Hej Marja, så kul att du skrev en kommentar, jag har helt tappat bort dig! Nu har jag bokmärkt din sida så jag hittar tillbaka.
    Bovete, jag har nog bara ätit det i blinier, men då är det ju väldigt finmalet, jag ska nog leta efter det, gillar variation och dessutom innehåller det inte gluten om jag förstått det rätt. Fast jag är ju inte allergisk så det går nog bra ändå. Fiskbullarna blev goda, de smakar ju inget i sig själva o hade jag fått smaka med ögonbindel så hade jag aldrig trott att det var fisk jag åt., ja möjligen på konsistensen då.
    Väntar på snö här, utlovat idag, just nu har vi bara lite puder på marken, det får gärna komma mer, men eftersom dom hotat med en massa värmegrader imorgon så känns det rätt onödigt. Din katt är bedårande!

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Paula! Jag är inne på din blogg ofta och läser i kapp, men är ganska dålig på att kommentera. Ska bli bättre på det.
      Helt bovete är som gryn, men man måste skölja det i kokande vatten så att den röda färgen som smakar beskt far bort. Jag tror till och med att den är giftig. 🙂 Jag använder också boveteflingor när jag bakar smulpaj i stället för havregryn… det blir en god lite nötig smak.
      Kram!

  2. Ditte

    Oj, så mycket snö! Men det lyser å andra sidan upp.
    Jättefint med de planterade granarna!

    Din kattrygg blev jag också förtjist i och den påminner mig lite on Nalle Puh bakifrån.

    Grattis till Traderaköpet! Iblland har en tur.
    Kram och trevlig onsdag.

    • Marja Granqvist (inläggsförfattare)

      Tack Ditte! Det snöar hela tiden lite grann, men snön är alldeles för blöt, så den smälter också lite grann. Det blir som ingen ordning, tycker jag.
      Ha en fin vecka!
      Kram!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.