Marja

Den långa resan.

Lita på Galltvål.

Jag älskar Galltvål! Så fort jag får en fläck på ett klädesplagg, tvålar jag in den med Galltvål och kastar sedan plagget i tvättkorgen tills nästa tvätt.

I lördags skulle jag äntligen ta itu med blodfläckarna på min ljusa matta som kom till när bandaget på benet läckte för ett par veckor sedan. Jag orkade inte ta itu med fläckarna med detsamma och tänkte att nu var det kört. Under förmiddagen gned jag in fläckarna med Galltvål i flera omgångar och lät torka lite emellan… och när jag sedan tvättat mattan i 40 grader var fläckarna helt borta! Helt fantastiskt!
Släng dig i väggen "Lita på Rosa", lita på G.a.l.l.t.v.å.l i stället!

I går tog jag då äntligen ut cykeln och for till Willy:s och storhandlade. Det var ganska kallt och jag ångrade att jag inte hade tagit på mig vantar. På hemvägen började det regna och jag trampade på ordentligt för att inte bli alldeles genomblöt. Det kändes inte riktigt bra i benet. Min vadmuskel är inte helt bra.
Sen regnade det och blåste hela kvällen och natten. Kl 02.00 vaknade jag och kikade ut på gården och där låg min stackars cykel omkullvält av blåsten. Jag var ju bara tvungen att springa ut i nattlinnet och lyfta upp den, samla ihop cykelkorgarna och ställa den under tak framför ytterdörrarna.

I helgen var det ju cyberscrap hos Svensk Scrapbooking. Jag hann inte sitta och pyssla så mycket, men jag fick ihop två layouter, två julkort och en liten partyväska, som jag kommer att lägga ut i morgon. Det var riktigt kul. Nästa gång ska jag se till att jag inte har något annat för mig, så jag kan sitta hela dagarna och bara scrappa.
Nu ska jag ta itu med deras oktoberutmaningar, två layouter och två kort.

Dagens höstbild:

Ha en trevlig måndagskväll <3