Patrik Nilsson kommunalråd ( S )

Bygdeå

Projekteringsarbetet med att skapa ett nytt villaområde på ca 20 villatomter och ca 10 st radhuslägenheter på Prästberget i Bygdeå fortskrider. Det är Svenska kyrkan som äger marken men det är kommunen som i samverkan driver projektet. Nu finns det ett underlag som gör att vi kan gå vidare med att färdigställa detaljplan för området. Jag är övertygad om att detta område kommer att bli väldigt attraktivt och när kommunen testat detta projekt med olika mäklare så håller de med.

Jag är övertygad om att befolkningen i Bygdeå kommer att öka och det leder till att vi kommer att se över hur vi kan säkra barnomsorg och skola. Vi socialdemokrater vill renovera Bygdeå skola och säkerställa att vi kan ta emot ännu fler elever i framtiden. Detta arbete inleds under hösten.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.