Petter Nilsson(SD)

Vänsterpartiet populisterna – Västerbotten på Grand Hôtel 2020

Så är det dags igen att länet skall representera Västerbotten i Stockholm.

Jonas Sjöstedt har gått ut medialt och sagt att han minsann inte avser närvara. Samtidigt har Vänsterpartiet i regionmajoriteten stöttat den måttligt fantastiska satsningen som är Västerbotten på grand.
Kostnaden för projektet är budgeterat till 755 tusen kronor. Det stoppar dock inte där. Många arbetar nämligen med Västerbotten på grand, vilket innebär att det är tjänster som rimligen bättre borde tillfalla vården.

Det man signalerar med projektet är istället att Region Västerbotten har råd med kostnadssamma konferenser för toppen av politikervästerbotten, samtidigt som personalen i vården har en ansträngd situation där också neddragningar pågår.

Våra skattemedel går till detta.

Det enda partiet som stoppar Västerbotten på Grand i budgetförslagen till Region Västerbotten är SD.
För att föregå Socialdemokraternas tendensiösa halmgubberetorik skall sägas att vi också lägger medel på regional utveckling, men att vi drar ned på bland annat Västerbotten på Grand.

Men nu när skattepengar väl läggs på dessa måttligt fantastiska dagar så ser jag verkligen inte poängen med att Jonas Sjöstedt inte närvarar, särskilt som Vänstern i regionen stöttat en budget där projektet finansieras.
Även lokalt märks Vänsterpartiets märkliga fokus, som också markant skiljer sig från Sjöstedts.

En kommentar

  1. Pingback: Vänsterpartiet om Grand Hôtel | Petter Nilsson(SD)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.