Petter Nilsson(SD)

Lennart Holmlund ($)…

Den före detta Socialdemokratiska politikern Lennart Holmlund ($) skrev ett inlägg där han försökte lyfta sossarna som någon slags frälsare mot gängbrottslighet, försämrad välfärd och den utvecklingen vi ser i Sverige idag.

Nu. Jag vet med mig att Lennart är en erfaren och faktiskt relativt smart person.
Han förstår kausalitet.

Jag är fast övertygad om att Lennart är medveten om att Socialdemokraterna har varit en stor del av den otäcka utvecklingen. Alla partier utom SD bär en stor skuld i detta naturligtvis.

Inlägget som sådant slår mig mer lite som ytterligare ett pliktskyldigt utfyllnadsinlägg såsom ”Rösta på x”.

Man är nog väldigt naiv om man inte tror att Socialdemokraterna påverkas kraftigt av lobby.
Man är direkt korkad om man tror att Socialdemokraterna ska kunna vända den utveckling man själva så tydligt kommit att få i rullning.

Etiketter: , , , , , , ,

27 kommentarer

 1. sven

  Jag har inte röstat på SD och kommer inte så att göra heller. Men det sätt som andra partier har gjort för att få bort SD genom att lägga så mycket tid på att skitsnacka bort SD funkar ju inte. Och att då SD har ett förslag som skulle funka omkullkasta detta bara för det är ett SD förslag, och sedan nåt år efter presentera samma förlag som sitt partis eget.Då har man missbedömt väljarnas IQ. Tror inte SD hade varit så stora idag om de andra regeringarna hade levererat och inte bara snackat och utrett samma frågor gång på gång utan resultat. L.H är ju en gammal gråsosse som bäst före datum gått ut för. Men han har gjort mycket bra för Umeås utveckling.

 2. Marko

  Hycklarkungen är inte så smart då han ej vet att vi inte har en SD-regering.
  Övrigt är propagera han fått från Sveavägen att sprida
  Även sosseriet själva hade PK för ett tag sen och meddelade att all deras politik var fel.
  Nu ska den bli bättre.
  Vad den består av är däremot hemligt.
  Själva kan dom aldrig ta ansvar men dom är 100% ansvariga för denna samhällskollaps som är omöjlig att reparera.
  Lämpligast vore riksrätt.

  • sven

   Jo sossarna har mycket att ta åt sig av men även de före dom.
   Framför allt måste det bli samarbete mellan partierna för att klara av de värsta samhällshaverierna istället för att som idag kasta skit .

   • Marko

    Håller med om att ansvar faller över flera.
    Håller inte med om samarbete, varför samarbeta med någon som skapat detta, vägrar ta sitt ansvar och försöker skylla allt på andra?
    Alla ansvariga behöver avlägsnas och ersättas med andra som inte prioriterar sin egen ekonomi och karriär

    • Sven

     Om de inte samarbetar vågar de inte ta tag i obekväma beslut på grund av rädsla för att tappa väljare. Nu tror tokarna att de kan skitprata sig till röster

     • Marko

      Om man inte har ryggrad att ta beslut som man tror på så är man ingen ledare och bör inte ha ansvar för något.
      S vill dessutom bara samarbeta för att slippa ta ansvar, dom struntat fullständigt i samhället.

  • Mique

   Svar på din kommentar den 19 april, 2024 kl 10:21. Tjena Yxskaftet! Jag vet inte om man blir schizofren av att äta yxskaft, yxskaft är lite för hårdsmält för min mage. Ditt desperata och fjolliga ”goddag yxskaft”-svar angående opinionsundersökningen och dina obefintliga kunskaper om ”representativ demokrati”, faller pladaskt till marken. Allt som har med Google att göra, har jag avinstallerat, både på min bärbara dator och min mobil, det finns flera icke kommersiella sökmotorer, som inte lagrar din sökhistoria för att känna pengar på det du sysslar med på nätet. Du internettrollet, vad äter du för flingor/musli till frukost?

   • Marko

    Fjollig är ett skällsord?
    Är du homofob?

    Och vem har minsta intresse av vilken sökmotor du använder tror du?

    • Mique

     Tjena internettrollet! Fjolla var ett skällsord bland framförallt norrländska yngre ”män”, som var osäkra i sin mansroll, som HBTQ-rörelsen numera har vänt på mot dessa ”män”. Ordets ursprung kommer från det fornsvenska ordet ’fol’, som betyder tok/toka, dåre eller fjant, som i sin tur är ett låneord från fornfranskans ’fol’ som betyder dåraktig. Källa, SAOL, sidan 214. Jag struntar i vad du anser, angående sökmotorer på nätet, men vill man vara säker och är mån om sin integritet på nätet, så är Google, Opera, Bing och flera andra sökmotorer inte att rekommendera, eftersom dessa sökmotorer vet mer om dig än vad du känner till om dig själv. Vad äter du för flingor/musli till frukost Yxskaftet?

 3. Kim

  Det är väl inte särskilt många som bryr sig om Lennart(?), men det han säger är väl ganska precis det som alla andra partier åxå säger. Exakt vad de avser göra är dock höljt i dunkel.

  Petter –
  Du skriver ”Inlägget som sådant slår mig mer lite som ytterligare ett pliktskyldigt utfyllnadsinlägg såsom ”Rösta på x”.” Detsamma gäller ditt inlägg. Än en gång så undviker du att ta upp vad ni faktiskt vill göra. Framförallt preventiva förslag (främst mot gängvåldet) är ju helt frånvarande! Kan det tolkas som annat än ett rent ”utfyllnadsinlägg” som bara går ut på att gnälla på andra och faktiskt inte säga något om det ni själva vill göra?
  Sd vallar narcissisten mini-U framför sig och bestämmer det mesta av dagens politik. (Skickligt spelat av Lying-Jim,.) Men vad har då åstadkommits? Förutom tex att kraftigt sänka skatterna för de mest välbeställda, strypa så mycket pengar som möjligt till välfärden och helt döda bostadsbyggandet?

  F.ö. – Det är lätt att säga att man är utan skuld då man företräder ett parti som under en hel del av tiden andra regerat mest sprungit runt och heilat. (Tom de som nu toppstyr partiet gick ju med i ett parti som hade just de ideerna.) Vet inte om det är så oerhört mycket mer imponerande historia än att misslyckas med annan politik?

  • Marko

   Var är dessa skattesänkningar?
   Wokeraterna slopade indexering av brytpunkt och införde progressiv skatt på inkomst.
   Däremot indexerades bidrag upp.
   Kan inte bli mer socialism.
   (Även SD för att nedvärdera arbete framför bidrag.)

   • Mique

    Som vanligt är du ute på för dig okända vatten, en sjö med delfiner kanske!? Indexet för de flesta bidragen har höjds rejält de senaste åren på grund av inflationen, något som regleras av KPI, som fastställs av SCB och godkänns av den sittande regeringen. Någon som ständigt förnedrar sig som du, kan inte fullt ut vara human, vad äter du för flingor/musli till frukost?

    • Marko

     Och vad styr brytpunkt och legitimiserar hela systemet?
     Synd du är så korkad så du inte ens inser hur mycket du gör bort dig själv.

     • Mique

      Tjena Yxskaftet! Vilken brytpunkt och vad som legitimerar systemet du syftar på, vet du inte själv! Om du undrar om något, angående SCB:s uppräkning av KPI, så fråga Petter Nilssons kompisar i regeringskansliet. Liberalerna, Moderaterna och Kristdemokraterna skrev upp bidrag och sociala förmåner, enligt SCB:s rekommendationer, med sverigedemokraternas goda minne! Du är duktig på att svammla en massa fjolligheter, men saknar totalt förmåga, att svara på enkla frågor som ställs till dig, men å andra sidan, det är ju din uppgift såsom Petter Nilssons ”målvakt”! Vad äter du för flingor/musli till frukost? En fråga till, är signaturen ”Sven” din ”målvakt”? Snacka om team, den ena fjolligare än den andra!

    • Marko

     Så du var minst lika korkad som jag anade.
     Du säger dessutom att du inte vet vilken brytpunkt det handlar om som du raljerar om så kanske lite mer korkad ändå.
     Alla med minsta lilla läsförståelse kan se ur det väldigt enkla sammanhanget att det handlar om inkomst.
     Brytpunkt för statlig skatt räknas vanligtvis upp automatiskt i takt med inflationen.
     Men nu har vi värre socialister än dom som ersattes som pausar det.

     • Mique

      Tjena Stolpskottet! Jag skriver ingenting om att jag inte vet vilken brytpunkt du skriver om, däremot undrar jag vilken brytpunkt du menar ”legitimerar systemet” jag vill informera dig om, att det är Sveriges Riksdag som ”legitimerar systemet”. Skiktgräns och brytpunkt räknas varje år upp med KPI plus två procentenheter, Sveriges Riksdag har beslutat om en paus av uppräkningen för statlig skatt 2024.Tyvärr gör dina obefintliga kunskaper i det svenska språket, det svårt att förstå ditt fjolliga svammel! Till sist två frågor: vad äter du för flingor/musli till frukost och är signaturen ”Sven” din ”målvakt”? Källor: Skatteverket och Sveriges Riksdag.

    • Marko

     Så du anslutar med källhänvisning om att du har haft fel hela tiden i dina oändliga haranger av återupprepat svammel och påhopp?
     Äter du både yxskaft och stolpskott till frukost rasisttrollet?

   • Kim

    Marko –
    Om du inte noterat de många skattesänkningarna och går i villfarelsen att Tidölaget bedriver socialism undrar jag – sätter du dig över huvud taget in i politiska frågor? Eller fortsätter du bara att läsa rubriker och tar ”information” från alternativmedia och forum och bygger sedan dina egna slutsatser?

    • Marko

     Svara på frågan då och bevisa att du inte är ett litet lurat sossefår alternativt en del av Sveavägens trollarme.
     Skillnad i skattetryck är inom felmarginal för ingen ändring alls.
     Visa att jag har fel.

 4. kenth

  Mycket vill ha mer…nu kandiderar också gamle vänsterräven för att komma in i Eu…och utan fantasilöner vill ingen bli politiker. Skylla på varann går också jättebra…se bara på hur krisläget med igenkorkade snövägar ( inte) fungerade.

 5. Philip Sgenberg

  Svensk Socialdemokrati har världspatent på en unik, enastående produkt, nämligen dekorativ demokrati.

  Det pågående nationella katastrofen är kontentan av en långvarig korrupt politisk process där en fernissad fasad döljer, utanförskap, utnyttjande av utsatt svaga individer att i ett noga planerad utveckling få in och utrikespolitiska fördelar.

  Lennart Holmlund i egenskap av gudfader för de utlänningar som anställdes i det organisation som bildar basen för en grov kriminell verksamhet är väl medveten om sin viktiga roll som organisatör och finansiär i de olagliga aktiviteterna.

  Att staten inte vågar ställa sitt existens inför rätta är en naturlig beteende, men i längden, en överlevnad utan att välta om hela systemet är omöjlig, samtidigt det svaga, nedkörda, förlorade generationen har ingen egen kraft att revoltera mot det i benmärgen ruttna etabilisimanget.

  Att rätta till det Svenska samhällsutvecklingen med inga mångmiljarder satsningar på Polis, rätts och sociala insatser är möjlig utan att i grunden ifrågasätta hela det politiska efterkrigstiden och Socialdemokratins falska, korrupta principer.

   • Kim

    Det ligger helt i linje med ditt övriga svammel, dina rysslandshyllningar, ständiga personangrepp, ointresse att hålla dig till ämnet och din allmänna desinformation – att överallt beskylla andra för att vara troll.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.