Petter Nilsson(SD)

Önskar er alla en trygg påsk!

Sedligt är väl förvisso att önska en glad påsk, men i rådande tider känner jag att en trygg påsk är mer klädsamt tillönska er.

Har under de senaste dagarna blivit kontaktad av vänner och bekanta som på olika sätt påverkats av corona-pandemin. Tänkte använda bloggen för att skriva av mig en aning, utan att egentligen lägga någon politisk prägel på inlägget.

I vanliga fall passar många på att träffa släkt och vänner under påskledigheten, det är dessvärre svårare att göra nu.

Istället tar många tillsammans ansvar för att begränsa smittspridningen. Det innebär emellertid att människor själva firar påsk. Kom ihåg att ta kontakt med varandra ändå, över telefon eller internet, och tillönska varandra en trygg påsk.
Det är viktigt att vi också visar att vi bryr oss om varandra i den här tiden.

Till er alla, en trygg påsk.

En kommentar

  1. Roland Larsson

    Tack detsamma!
    Önskar givetvis att epidemin stagnerar snarast, men ser också stor skadegörelse av medias (och myndigheternas) enorma propaganda. Tror att ett lugnare förhållningssätt till hela situationen kan bidra en betydligt bättre medicinsk och terapeutisk effekt. Min uppmaning: lyssna INTE hela tiden på media, utan följ din egen kropps signaler. Ät vitaminer, speciellt C och D, som boostar immunförsvaret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.