Petter Nilsson(SD)

Fler och fler genomskådar medias vinkling

Rapporteringen av den tragiska döddskjutningen av den 12-åriga flickan under förra veckan är särskilt anmärkningsvärd, där SVT text den 2 augusti för kallade henne ”Den unga kvinnan”.
SVT förklarade den 3:e augusti att den tolvåriga flickan var på fel plats vid fel tillfälle, genom twitter.

Folk ser i större och större utsträckning vad media pysslar med.

En kommentar

  1. Brorson

    Vad är det som skattefinansierade SVT försöker dölja? Vi ser nu att de kriminella gängen inte drar sig föinr att mörda barn. Var det verkligen oavsiktligt att just hon blev skjuten? Varför påstår man att det skedde i Norsborg, som ligger långt därifrån. Platsen heter Eriksberg och ligger bara ett par hundra meter från den invandrartäta förorten Hallunda, som är ökänd för sin grova kriminalitet. Det vet jag eftersom jag har bott där, strax innan Hallunda byggdes.

    Invånare i Hallunda säger ”Detta är inte det Sverige vi flydde till, och nu kanske vi måste fly en gång till.” Asyl betyder skydd, men de svenska statsmakterna har grovt underlåtit att ge skydd till de människor, som har beviljats asyl i Sverige. Vi, som är kritiska mot invandringspolitiken försstår nog att skilja mellan laglydiga och hederliga asylanter och de kriminella element som har åkt snålskjuts på den alltför slapp och okontrollerad flyktinginvandring. Journalister tror kanske att alla invandrare är kriminella och därför försöker de dölja den kriminalitet som förekommer bland invandrare och utlänningar, som inte ens har rätt att vistas i Sverige. Dessa journalister är de verkliga rasisterna.

    Huvudkriteriet för en human flyktingpolitik, som regeringspartierna och särskilt Mp säger sig stå för, är att de som skulle få skydd, verkligen får skydd. Men vi tar tydligen emot fler ån vi klarar av att ge skydd – och släpper dessutom in tiotusentals som inte har asylskäl och tillåts vistas här illegalt under åratal. Hur försörjer de sig under tiden? De kriminella står utanför skolorna och bjuder skolbarn på gratis knark till se har blivit beroende. Då är det dags att betala för knarken – ibland under dödshot.

    Nu vet vi inte alls om den mördade 12-åringen var ett sådant barn, men vad gjorde hon så långt hemifrån mitt i natten. Jag har sett en uppgift att hon inte bodde i Hallunda utan i Fittja, som är ett annat problemområde, som ligger ännu längre från mordplatsen än Norsborg. Vad kan föräldrarna göra, när vi har skolplikt i Sverige och barnen blir omhändertagna av socialtjänsten om de hålls hemma under skoltid – och det svenska samhället inte förmår skydda barnen mot de kriminella gängens rekryteringar långt ner i åldrarna.

    Det finns inte en vettig människa som tror att det är ”kultur” i någon invandrargrupp – definitivt inte bland muslimer – att låta småflickor vara ute sent på nätterna. Varför sker det ändå? Den diskussionen vill stockholmsbaserade media och journalister inte ha. De vill inte erkänna att man kan vara kritisk mot invandrings- och integrationspolitiken UTAN att tro att problemen har samband med ras och hudfärg eller ens etnicitet och religion.

    Varför blir den i hemlandet så stränga föräldra-auktoriteten totalt utraderad i vissa invandrarfamiljer i mötet med det svenska samhället?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.