Petter Nilsson(SD)

(S) trivialisering av våldtäkter i Sverige

Socialdemokraternas morgan johansson är snabb att trivialisera våldtäkterna

Han kommenterar en färsk studie av BRÅ, vilken sammanfattar att Sverige har en bredare definition av våldtäkt än övriga EU.
Samtidigt skiter han i verkligheten, där bland annat sjukvården har signalerat ett större tryck inom akutmottagning för våldtagna – och BRÅ:s preliminära sammanfattning för år 2019.

Avseende gärningsmännens bakgrund har BRÅ inte lämnat någon särskilt ny rapport, men SVT:s Uppdrag Granskning visar en stor överrepresentation hos grupper med utländsk bakgrund. Vidare visade expressens granskning att 98% av de dömda för överfallvåldtäkt har utländsk bakgrund.

Sveriges befolkning bestod 2018 av 24,1% personer med utländsk bakgrund.

Tidigare i veckan har även kritik från Nyheter idag riktats mot åklagare, där Chang Frick vidare menar att det kan finnas politiska motiv bakom åklagarens lögner avseende mordet på Tommie Lindh. Ett fall där gärningsmannen våldtog en kvinna i samma rum där Tommie Lindh (som försökte skydda kvinnan från att bli våldtagen) låg och förblödde – till följd av gärningsmannens knivhug åsamkat av densamme gärningsmannen.

2 kommentarer

  1. Brorson

    Om man utvidgar våldtäktsdefinitionen till att avse även mindre allvarliga fall, ökar troligen andelen etniska svenskar bland anmälda gärningsmän. medan andelen utlänningar minskar – utan att antalet våldtäkter som begås av utlänningar. Det kan t.o.m begås flergrova våldtäkter av utlänningar, samtidigt som utlänningarnas andel av alla anmälda våldtäkter minskar.

    Och det är väl fortfarande så, att överfallsgruppvåldtäkterna med för offret okända gärningsmän begås enbart eller nästan enbart av utlänningar? Svenska våldtäktsmän är ensamvargar. Våldtäkter är inte alls accepterat bland svenska mån, och alltså ingenting som man skryter med inför andra män, om man är en etnisk svensk. Våldtäkter på ”svennehoror” är t.o.m. berömvärda handlingar bland vissa invandrarmän.

    Detta är ren rasism, riktad mot folkgruppen svenskar. En motsvarighet till förnedringsrånen, som riktas mot unga pojkar eller män med svenskt utseende. Medan förnedringsrånen, som har manliga offer, omtalas som ett allvarligt brott och ett stort problem, omtalas de grova våldtäkterna mot kvinnliga offer, som lika oskyldiga förseelser, som fulla svenskars tafsande i krogkön.

    Dessa överfallsvåldtäkter är f.ö. i många fall avsedda att förnedra oss svenska män (inklusive Morgan Johansson), som inte har vett att skydda ”våra” kvinnor bättre. Men det förväntas vi tydligen göra med vapenmakt eller rå styrka, vilket Tommie Linds öde är ett exempel på. Dessa utlänningar uppträder som det nya herrefolket i Sverige.

    Det vågar jag säga som en f.d. FNL-aktivist, som ägnat några år av mitt liv för att förvara ett annat folks rätt, ett färgat folks rätt till nationellt självbestämmande, att få vara herrar i sitt eget land – även under kommunistisk ledning. Och helt klart är Vietnam idag ett bättre land att leva i än under den USA-stödda diktaturen.

    Runt den svenska FNL-rörelsen fanns en svans av blivande journalister och jurister, som på sin höjd deltog i någon demonstration utan någon djupare förståelse av vad saken handlade om. Nationellt självbestämmande och rätten till sitt eget land, att inte att bli behandlad som en sämre ras av utlänningar, som tagit landet i besittning..

    För att knyta ihop detta med föregående inlägg är svenska kvinnor och mån utsatta både för ett av en myndighet iscensatt experiment med ”kontrollerad” smittspridning – och ett av politiker och jurister iscensatt mycket dyrt experimentmed ”hjärntvätt” av kriminella i syfte att göra dem laglydiga, i kombination med exceptionellt korta strafftider.

  2. NN

    BRÅ konstaterar i en jämförande rapport om genomsnittligt anmälda våldtäkter 2013-2017 att Sverige, samt England Wales rapporterar 63 per 100 000 invånare, samtidigt som Tyskland rapporterar 9, Nederländerna 8 samt Grekland 1.

    Sammantaget lyfter rapporten fram att man bör vara försiktig med att dra slutsatser om skillnader i faktiska våldtäktsnivåer utifrån Eurostat. En positiv utveckling är dock de nya riktlinjer som har tagits fram för ländernas uppgiftslämning till Eurostat. Där anges till exempel tydligt hur brotten bör registreras och räknas – vilket kommer att underlätta jämförelser länderna emellan. Nu är utmaningen framöver att medlemsländerna ska ha tid och resurser att anpassa sitt uppgiftslämnande till de nya riktlinjerna.

    Enligt EU:s statistik har Sverige länge haft högst antal våldtäkts­anmälningar per invånare. Andelen uppklarade våldtäkter i Sverige ligger enligt statistiken också lågt. I denna studie visar Brå att det finns skillnader både i hur våldtäktslagstiftningen är utformad och hur statistiken förs, vilket gör att ländernas siffror inte är jämförbara.

    Beräkning av hur Sveriges statistik hade sett ut med samma rättsliga förutsättningar och samma statistiska bearbetning som i Tyskland. Beräkningen visar att en mycket stor del av skillnaderna i anmälningsnivå försvinner om man gör statistiken mer jämförbar.

    Hoppas att framtida rapporter underlättar jämförelser av vidrig kriminalitet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.