Petter Nilsson(SD)

Tysk media: Klankriminaliteten ska inte bli lika illa här!

Låt Sverige bli en larmsignal, Klanproblematiken ska inte bli lika illa här!

– Ruhrområdets största dagstidning derwesten.

Sverige har en helt annan typ av kriminalitet än vad vi haft tidigare, och det har börjat uppmärksammas internationellt.

Risken att dö av ett skjutvapen som ung person mellan 15 och 29 år tio gånger högre i Sverige än i Tyskland.

Har tidigare utförligt beskrivit problemen med klankriminaliteten vi har idag i Sverige.
Att klanerna har tagit upp inom våra politiska nivåer, till och med riksdagen.

3 kommentarer

  1. Tänkare

    Även Daily Mail – https://www.dailymail.co.uk/news/article-8818631/Swedish-police-chiefs-plead-resources-migrant-mafia-gangs-terrorise-country.html – har uppmärksammat saken…Lustigt att vissa EU – länder vill tvinga andra EU- länder (t.ex. Polen och Ungern) att ta emot flyktingar när man har facit från Sverige och många andra länder att integrationen inte fungerar särskilt bra. Är det verkligen att vara solidarisk och att visa välvilja mot befolkningen i dessa länder. Om man i stället först hade visat att invandringen hade varit en en stor fördel för hela Sveriges folk, även äldre och fattiga, och givit stora ekonomiska fördelar och ökat ökat tryggheten, kunde man kanske tycka att det var OK att tipsa men inte tvinga Polen och Ungern m.fl. att ta emot flyktingar. I dag är det främst rika s.k. filantroper och likasinnade politiker som har ett globalt synsätt som förespråkar stor folkomflyttning – de får ju fortsatt trygg ekonomi oavsett hur det går. Det blir ju självklart alltid de svaga grupperna i de rika länderna som får betala på olika sätt, eftersom som ska påverka opinionen och politiken måste vara trygga och välmående för att kunna känna sig en av filantroperna..

    • Respect

      Den polska befolkningen tittar på nyheterna och ser vilka problem med integrationen har rika länder som Frankrike, Belgien, Italien, Tyskland, England och Sverige, flertalet av dessa länder har haft kolonier i mellanöstern och afrika så de har stor kännedom om den islamiska kulturen men ändå har de misslyckats vilket resulterat i no-go zoner, kriminella klaner och terrorattentat.

      Dessutom finns det människorättslig aspekt nämligen att flyktingar vill bosätta sig i England, Tyskland och Sverige så för att hålla de kvar i Polen mot deras vilja skulle man behöva bygga interneringsläger annars skulle de fly till sina släktingar och bekanta som redan bor i England, Tyskland och Sverige.

  2. Brorson

    Jämförelse mellan Sverige och Tyskland visar att ett land (Sverige) med både en stor och till stora delar okontrollerad invandring har mycket värre problem med invandringen än ett land (Tyskland) med en stor och relativt kontrollerad invandring. Frågan hur stor invandring ett land ”tål” kan alltså inte något enkelt sätt besvaras med ett volymmål, eftersom det har ännu större betydelse om landet har kontroll över vilka som kommer och vilka som de facto vistas i landet.

    De politiska grupperingar (MP och C samt delar av S, L och V) talar om fler skyddsgrunder snarare än att öka antalet flyktingar som uppfyller internationella flyktingdefinitioner. De tror kanske att de kan lura svenska folket att det handlar om närmast marginella grupper i stor nöd, när vi i själva verket kommer att få en ännu mer okontrollerad invandring, ännu fler som uppger falsk identitet och falska skyddsgrunder och går under jorden, när de får avslag.

    När ingen vet säkert vad som egentligen gäller, förutom att även personer som säkert kommer att få avslag i andra mottagarländer, kanske får bifall i Sverige. Givetvis kommer detta att öka söktrycket mot Sverige av personer som inte är inställda på att följa svenska lagar och regler och rätta sig efter svenska myndighetsbeslut. Vilket är en bra jordmån för kriminalitet.

    Denna politik marknadsförs under den falska benämningen ”medmänsklighet”, när resultatet är allt annat än medmänsklighet. Alla drabbas av den växande kriminalitet, alla befolkningsgrupper löper risk att utsättas för brott, men allra värst drabbas hederliga invandrare och flyktingar, som sökt skydd i Sverige undan förföljelse och terrorism.

    Just det drabba de av i Sverige, kanske ännu värre här än i de länder, de flytt ifrån. De, som utlovades skydd i Sverige, har inte fått skydd. Denna dubbelbottnade politik, som förs av våra ”flyktingvänner” är klart rasistisk. De menar ju – fastän de inte säger det öppet – att den som har en mörkare hudfärg än vi vanliga européer – ska tåla mer av våld och hot.

    Och diktatur. För det är ju vad de kriminella gängen gör – utövar diktatur i de invandrartäta stadsdelarna. Över människor, som har flytt hit för att slippa diktatur.
    i

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.