Petter Nilsson(SD)

Sverige farligast i EU! –tysk media!

Det före detta nordiska föregångslandet har sedan 2005 förvandlats till en riktig mardröm, beskriver bild.de. I artikeln lyfter man överrepresentationen av dödligt våld, och särskilt i åldersgrupperna 20-29.

Det är förstås inga egentliga nyheter. Men samtidigt iögonfallande att detta uppmärksammas även i Europa. Krönikan ”A nation committing suicide: Sweden” av Giulio Meotti, som tidigare uppmärksammats medialt tidigare lyfte bland annat att Sverige, ett av de mest moderna, inkluderande och välkomnande länderna i världen kollapsar på grund av ”state multiculturalism and massimmigration”.

All this due to a radical demographic revolution underway and blessed by the state. ”The Riksdag unanimously decided in 1975 that Sweden is a multicultural country,” writes Kyösti Tarvainen, a professor at Aalto University in Helsinki, n the Swedish newspaper Folkbladet. “At that time, more than 40 percent of the immigrants were my compatriots, Finns. The situation has changed: in 2019, 88 percent of immigrants were non-Western and 52 percent Muslim. Therefore, there has been a huge cultural shift in the immigrant population, as its largest group went from being Finnish to being Muslim. Ethnic Swedes will be a minority in 2065 with unchanged immigration ”.

Etiketter: , , ,

12 kommentarer

 1. Mique

  Giulio Motto, är en italiensk journalist, som är mest känd för att plagiera andra journalisters opublicerade artiklar. Kyösti Tarvainen, är en ökänd islamofob. Krönikan, är en suspekt brun sörja av ”alternativ” media.Vad annat kan man förvänta sig från brunskjortornas så kallade ”faktakällor”.

  • Arbetare

   Istället för att försöka bortförklara de fakta som finns i artikeln går du direkt till brunsmetning och icke underbyggda personangrepp.

   Tyder på desperation och avsaknad av fakta som stödjer din uppfattning….

   • Mique

    Lilla svennetomte, kryp tillbaka under stenen och håll dig där! Faktaresistens och evidensförnekelse, är ett mycket välkänt faktum bland lågutbildade, feta, vita svenska ”män”. Det finns inte ett uns av fakta i Petters artikel, enbart brun ”nyttig idiot”-propaganda. ”Brunsmetning och icke underbyggda personangrepp”, jag förmedlade enbart vad Wikipedia skriver om, angående Giulio Motto och Kyösti Tarvainen. Krönikan, är allmänt känd som ett av brunskjortornas ökända propagandaverktyg. På med den bruna offerkoftan, grabben!

 2. Marko

  Det är hemskt vad som har skett med vårat samhäll
  Jag tycker det är synd att det är en sån fokusering enbart på dödsskjutningar.
  Självklart måste vi göra allt för att bekämpa det.
  Men det riktiga samhällsförstörande är på lägre nivå.
  Rån, hot, misshandel, våldtäkt osv
  Detta med mycket grovt våld och mot helt oskyldiga som råkar bo på fel plats eller befinna sig på fel ställe.

  Vad gör vi åt det?
  Det krävs andra åtgärder än att fokusera på grovt kriminella gäng.

  • Håkan

   Håller med,det måste vara helt ”underbart” att först rånas på allt du har dig,sen slicka skorna på dessa ”pensionsräddare”och som avslutning bli misshandlad,och bli pissad på.

   • majorn

    du kanske borde fundera på återvända dit kom ifrån , det enda man hör från dig är klagomål ,du måste haft det hur bra som helst så varför komma hit när du inte har annat än klagomål.

    • Mique

     Lär dig ordentlig svenska, om du ska skriva kommentarer, på den här bloggen. Jag kom till Sverige för att jaga brunskjortor med blåslampa. Att jag har det bra, beror på mig själv och absolut inte på lågutbildad, äldre, feta, vita, svenska ”män”!

  • Marko

   Standardstrategi från vänstern när detta ämne tas upp.
   Fokusera på form istället för sak.
   På nätet finns bla denna som kan hjälpa er som ej lärt sig engelska.
   https://translate.google.com/

   Jag hjälpte dig mata in texten.


   statlig mångkultur och massimmigration”.

   Allt detta på grund av en radikal demografisk revolution på gång och välsignad av staten. ”Riksdagen beslutade enhälligt 1975 att Sverige är ett mångkulturellt land”, skriver Kyösti Tarvainen, professor vid Aalto-universitetet i Helsingfors, på Folkbladet. ”Då var mer än 40 procent av invandrarna mina landsmän, finländare. Situationen har förändrats: 2019 var 88 procent av invandrarna icke-västerländska och 52 procent muslimer. Därför har det skett en enorm kulturell förändring i invandrarbefolkningen, då dess största grupp gick från att vara finsk till att vara muslim. Etniska svenskar kommer att vara en minoritet 2065 med oförändrad invandring”

   • Håkan

    Och skillnaden är ju att när dom arbetsamma Finländarna flyttade till Sverige,då var det ju för att alla stora Svenska företag sökte aktivt arbetskraft.Inte som nu när hela Asien och den Afrikanska kontinenten,tror att Sverige är en enda stor bankomat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.