Petter Nilsson(SD)

Välkommen till SD!

Varmt välkommen till SD!
Nu är det snart val. Varför inte bli en aktiv del i demokratin?

Etiketter: , , ,

En kommentar

  1. Ulf Parde

    Jag har flera ggr gjort klart att jag tycker SD har rätt i fråga om en restriktivare migrationspolitik. Jag har tidigare nämnt, att jag i valet 2018 röstade på M (riks), SD (reg) o KD (kom). I EU 2019 röstade jag på Sara Skyttedal i KD.
    Men nu hörde jag på radion att politiken ser positivt på att Sverige åter söker vinter-OS. Motiveringen är bl a, att eftersom vi inte vill att auktoritära länder ska få OS så måste vi också själva vara med och söka. Bra! Jag vill mycket gärna ha ett (vinter)OS till Sverige. I radion sa de också att alla partier – utom SD – ser positivt på nya svenska OS-ansökningar. Så obegripligt dumt av SD! Då lovar jag, att det framledes definitivt INTE blir någon mer röst på SD från mig!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.