Petter Nilsson(SD)

Välkommen till SD!

Snart är det val, bara några månader bort. Passa på engagera dig i SD!

8 kommentarer

 1. Marko

  Dagens konspiration.

  Landet med ett av världens absolut högsta skattetryck har inte råd med sin absoluta kärnverksamhet, försvaret.
  Failed stare?

 2. Marko

  Dagens samhälle och ekonomi.

  ”Lägger man ihop garantipension, äldreförsörjningsstöd, bostadstillägg och efterlevandepension beräknas kostnaden per 100 000 asylflyktingar uppgå till cirka 400 miljarder kronor över deras livstid enligt Pensionsmyndigheten”

  Om man undrar varför välfärden hackar.
  Och trots detta har sosseriet nu lagt ned sitt arbetslöshetsmål.
  Som Löfven misslyckades kapitalt med.

  https://www.affarsvarlden.se/kronika/integrationen-den-viktigaste-valfragan

 3. kenth

  Nu pratas det om en skatt till för häginkomsttagare som skall hjälpa till att återställa
  vårat försvar?!

 4. Jonsson

  Valet, ja.
  Liberalerna menas klara riksdagsspärren nu. Om de får lite stödröster.
  L-ledaren – med sina lite drygt 4 % – upprepar gång på annan, att SD inte kommer få sitta med i en högerregering. Däremot vill Johan Pehrsson, ha SD:s stöd, för att kunna bilda sin regering. Det är något med proportionerna som inte stämmer här … och sak samma med moralen.
  Situationen påminner väldigt mycket om förra valet. Liberalerna går till val på att stoppa SD.

  • Marko

   Om man röster på L och hoppas på en högerregering är man naiv.
   Minst hälften av partiet är Ullenhag PK.
   Dom kommer skrika löpsida upp och löpsida ned om hur inhumant det är att stödja SD och i slutändan stödja S.
   Dvs precis som alltid.

   • brorson

    L har nu en vit man med ett svenskt namn som partiledare, eftersom den förra partiledaren hade fel kön, hudfärg och födelseland för att liberaler. Trots att L påstår sig vara ett både feministiskt och anti-rasistiskt parti. Det var samma sak förra gången L (som då hette Fp) hade en kvinnlig partiledare. Hon mobbades bort av i stort sett samma manliga klick med stor medial genomslagsförmåga, eftersom många inom denna klick var / är ledarskribenter i den borgerliga landsortspressen. Nyamkos motståndare inom partiet är en, i och för sig stor, minoritet. Men dock en minoritet.

    Det kan vara en taktisk fördel för SD att inte ingå i en regering. Se bara vad som har hänt med MP, som har svikit i stort sett alla sina grundsatser och numera står för storskalig miljöförstörelse ,energislöser. ökad bilism och svenska vapen till utländska nazister. (Azov-bataljonen i Ukraina). Även SD har visat tecken på anpassning, exempelvis det förhastade beslutet att stödja en svensk Nato-ansökan.

 5. Jonsson

  Att tillhöra (L) är en statusmarkör. Då är man dessutom en fin individ som tar ansvar. Ansvar enbart för sig själv, alltså. Då har man givetvis skaffat sig alla privatförsäkringar som tänkas kan. Annars är man inte riktigt liberal.
  (L) är inget arbetarparti. Inget välfärdsparti heller.
  2018 parkerade Björklund, i den liberala mitten, för att stoppa ”ytterkantspartierna”. Som om det vore lösningen på Sveriges digra problem…
  Liberalerna är inte Frisinnade, som de en gång var. Och, i unďantagsfall vill de även ha skatter. Plastpåseskatt, var det väl? ’Bliintelurad’ ! – Sverige (kanske) kan bättre”?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.