Petter Nilsson(SD)

TV4 & Sossarnas Desinformation!

TV4 har efter ett års infiltration av ett enskilt riksdagsparti inte hittat någon felaktig information som spridits.

Liberalerna meddelade tidigare i veckan att de skulle ha ett krismöte.
Ett krismöte, inte om partiets opinion. Nej. Krismötet skulle behandla fenomenet att ett fåtal konton utan en tydlig avsändare spritt ”desinformation”.
Egentligen ”information”, eftersom uppdrag granskning – trots ett år av infiltration av ett enskilt riksdagsparti – inte tycks ha identifierat någon faktisk falsk information som spridits.

Desinformation finns det emellertid bra många exempel på spridning utav. Ni vet. Socialdemokraternas paradgren. Ni kommer säkert exempelvis ihåg nyligen när man försökte göra gällande att ansvaret för migrationskrisen endast låg på moderaternas axlar.
Socialdemokraterna försökte förklara sig som oskyldiga.

Noterade kritiken från bl a Expressens Viktor Barth-Kron. I det fallet rörde det sig om facebookgruppen ”Sverige inför verkligheten”, en sossesida som fokuserar på propaganda mot tidö-regeringen utan att det klart framgår att Socialdemokraterna driver den.

Läste även morgonens inlägg att myndigheten för psykologiskt försvar nu anmält TV4:s kalla faktas infiltration av SD till granskningsnämnden.

Etiketter: , , , ,

23 kommentarer

 1. Mique

  Ta dig i kragen grabben och visa kurage, istället för att komma dragandes med whataboutism och mörkbruna offerkoftor! Be svenska folket om ursäkt, istället för att komma med massa fjolligheter!

 2. Marko

  Vilket haveri.
  Reporter är uppenbarligen en SD-hatande narcissistisk aktivist som inte vågar lämna hemmet utan nödtelefon.
  Hela redaktionen försöker producera oetisk vinklad information som överdriver och visat en annan bild än verklighet.
  Detta är dom nu anmälda för.
  S och Magda går ut och visar vilka totalitära antidemokratiska lögnare dom är.
  Övrig media och människor med plattformar visar hur partiska dom är då dom börjar dreva redan innan första avsnitt är sänt

 3. Leif

  Lustigt, sådant liv på era samarbetspartier, jimmie tappar topplocket, Sd:are gör sig till åtlöje på sociala medier. För ingenting?

  JOmenvisst serru!

 4. Villy Hansen

  I vart fall är vissa SD:are uthålliga och radikalt troende trots att huvuddelen av Sveriges befolkning tycker mycket illa om dem och deras politik. Tidigare beklagade sig SD:are över att de inte fick vara SD:are utan att bli mobbade. Hur svårt kan det vara att förstå? Jag känner toll och med fäder som har förskjutit sina söner för att de hängivit sig till SD. Nilsson du vet mycket väl att om inte KDML hade burit in SD i det politiska finrummet hade SD inte haft mycket att säga till om. Detta till trots att högernationalister sedan några år tillbaka är på framgång i vissa delar av världen. Det var ju så att omkring åttio procent av väljarna senast inte lade sin röst på SD. SD är sannolikt till för samhällets missnöjda, dem som ogillar andra folkslag och etniciteter. Undrar vilket parti äkta rasister skall sluta sig till? Det sägs ofta att ränderna aldrig går ur. Sannolikt går rötterna aldrig ur ett parti. Jag tror att hundratusentals för att inte säg en och annan miljon människor skrattar åt eländet med Åkessons metod av minnesförlust och förnekelse.

  • Marko

   Är det bittra Arnstad som försöker förminska alla med fel åsikt?
   Utan någon substans.
   Du låter som den missnöjda här.

  • Agneta

   Svar till Villy Hansen
   Du tycker alltså det är ok att SD:are blir mobbade. Vad är det för människosyn?
   80% röstade inte på SD, tänker du så när det gäller de andra partierna också?
   Miljöpartiet som är illa omtyckta av många väljare fick ca 5% i valet 2022, alltså ville 95% inte ha dem. Ändå fick de väldigt stort inflytande i den rödgröna regeringen.
   Att SD ogillar andra etniciteter är något som du envist hävdar. Verkar inte som du förstår att det är pga hur samhället utvecklats som alltfler väljare går till SD

   • Anders

    Gammla fjantar som Villy H är ingenting att bry sig om, sådana som han begriper inte bättre. Samtidigt som han anser sig vara ”högutbildad”!

  • Drutten

   Och hur ser Willy på partier som bjuder in islamister in i finrummet i sina partier. T ex S…det må väl vara lika illa. Islamisterna som suttit och sitter i olika partier i riksdagen har då icke Sveriges väl för ögonen. Men som sagts tidigare röstmagneter ska ju vissa partier ha.

  • brorson

   Jag försvarar Villy Hansens rätt att både tycka och säga eller skriva det han tycker om SD. Rätten att nedvärdera politiska motståndare är grundläggande för vårt demokratiska flerpartisystem. Utan den rätten behövs inget flerpartisystem i egentlig mening, utan det är lika bra med ett enpartisystem som i Nordkorea eller ett system med flera partier som är underställda regeringspartiet, som i f.d. Östtyskland (DDR). Att bara tala väl om det egna partiet, utan att nedvärdera andra partier blir lätt pekoral. Om det inte funnes några meningskiljaktigheter mellan regeringen och SD, om regeringen och SD tyckte lika i allting, borde väl SD sitta i regeringen? Såå, SD har lika stor rätt att nedvärdera SD som de har rätt att nedvärdera SD.

   Hörde nyligen en debatt mellan Alice Bah Kunke, toppkandidat för MP och Tomas Tobé, toppkandidat för M, om migrationspakten. Tobé beskyllde MP för att vara för fri invandring,. vilket Bah Kunke förnekade. Ljög en av dem, eller var de oense om vilka följderna skulle bi av MP;s linje? Om Tobé menade att fri invandring, skulle bli följden, men att miljöpartisterna själva inte insåg det, så var väl det en nedvärdering av MP?

   Såå, ett stort tack till dig Villy Hansen för att du både har nedvärderat SD och framfört åsikter, som jag inte håller med om. Jag tillhör nämligen de 80 %-en av väljarnas, som inte har röstat på SD, och – enligt Villy Hansen – tycker mycket illa om SD. Det gör jag förstås inte. Jag har ju röstat på ett av de tre regeringpartierna, väl medveten om att denna regering inte hade kunnat tillträda utan stöd av SD. Enligt undersökningar tycker över 50 % av väljarna som SD i migrationsfrågan. Vi torde vara ännu fler nu, efter alla skutningar. Det är mer än andelen väljare, som faktiskt har röstat på något av Tidö-partierna. Alltså många socialdemokrater och vänsterpartister samt en och annan miiljöpartist.

   Om man tycker som SD i en eller ett fåtal frågor, så hindrar inte det att man tycker att något annat parti har en bättre poliitik vid en samlad bedömning. Eller att man tycker att något annat parti har en bättre politik i en viss fråga, som man tycker är den viktigaste av alla. Eller vill man inte överge det parti, som man har stött hela livet. men tycker har gått fel nu.

   Den nya tekniken har medfört en chans till demokratisering av opinionsbildningen, men också nya risker, när personer som inte är vana att tala eller skriva för en större publik än sina närmaste får komma till tals. Det behövs en uppstramning och utökade möjligheter att utkräva ansvar för vedervärdiga publiceringar, som en moderator borde ha stoppat. Det finns redan en lag, som t.o.m. möjliggör åtal mot bloggägare, även för sådant som någon annan har skrivit på vederbörandes blogg. Varför nämns inte den lagen i den nu så orimligt upphetsade debatten? Vad vill alla dessa gaphalsar?

   Vill de ha fler åtal för brott mot befintliga lagar, eller vill de förbjuda obekväma åsikter? Tack, Villy Hansen, för att du våga fram åsikter som definitivt inte gillas av alla som läser dem.

   • brorson

    Rättelse av felskrivning: ”Såå, SD har lika stor rätt att nedvärdera SD som de har rätt att nedvärdera SD”, ska förstås vara ”Såå, SD har lika stor rätt att nedvärdera regeringen, som regeringen har rätt att nedvärdera SD”. Ingen är felfri. Det gäller både SD och regeringspartierna. Jag har själv givit flera exempel på fel, som jag tycker att SD har gjort. Några exempel: Att SD bejakar dubbla medborgarskap. Att SD vill avskaffa rättsinstitutet permanent uppehållstillstånd. Att SD har en ogenomtänkt rättspolitik. Att SD gick emot den av den dåvarande justitieministern Morgan Johansson, S, föreslagna grundlagsändringen inför valet 2018. Varför råskäller jag då inte på SD, som vissa SD-hatare gör? Naturligtvis för att jag önskar att SD-medlemmar, som läser mina kommentarer, ska föra fram förslag på ändringar internt inom partiet. Därför vill jag inte framstå som en fiende till SD. Min erfarenhet av opinionsbildning säger nämligen att man inte vinner något genom att göra sig till ovän. med dem, som man vill få medhåll från.

    Och visst kan även SD bli ett bättre parti genom att få ock ta till sig kritik? Jag uppfattar inte Villy Hansen, som en person, som vill göra SD till ett bättre pari. Jag uppfattar honom som ett person, som vill övertyga folk att inte stödja SD. Men även han förstår att man inte övertygar någon om att man själv har rätt, genom att förolämpa dem, som man vill påverka.

 5. Sylvia

  ”Vissa” partier har uppenbarligen inflyttare i ”utsatta” områden som kandidater……Många va dem saknar historisk förankring till den tidigare situationen i Sverige….Tänkbart är att mång av dem är relativt nöjda med att Sverige nu är ett av de mest brottsbelastade länderna i Europa?

 6. Anders

  Ska snart rösta på Sd i Eu valet, hoppas det valet blir ännu en spark i skrevet på S skiten!

 7. kenth

  Lugna er….snart kommer nästa käftsmäll då psrtier som ”Nyans” börjar komma in i maktensvkorridorer.

 8. Mique

  Tjena Petter Nilsson! Jimbo the Kid tycks ha beordrat dig att mobilisera samtliga dina internettroll, botar och målvakter! Tyvärr är deras kommentarer enbart fyllda med desperata, fjolliga, osammanhängande, aboutismiska skrik och gap, som är utmärkande för det mörkbruna avskummet! Lyd mitt råd, stäng ner din blogg, den är endast en enda stor skymf mot Västerbotten och dess befolkning! Sverigedemokraterna och dess nätsvans är enbart ett farligt hot mot Sveriges demokrati och yttrandefrihet!

 9. Mique

  Tjena Petter Nilsson! Ditt tillkortakommande och din feghet är frapperande, då det gäller att ta debatt med dina meningsmotståndare, istället skickar du fram dina fjolliga målvakter, internettroll och botar! Snacka om mesig ”storsvensk”! Släpp aldrig någonsin brunskjortorna över bron igen!

 10. Bättre förr

  TV4 säger att det tydligt framgick att kommentarerna från myndigheten för psykologiskt försvar inte hörde ihop med granskningen av SD Själv trodde jag, och sannolikt många andra, att myndigheten arbetade aktivt mot SD med anledning av det som sades från myndighetens sida, och att TV 4 gjort allt för att ge intrycket att myndigheten skulle framstå som att den uttalat sig i programmet om SD. Sen kan kan man ju ha lagt in nån passus för att kunna frisvära sig, men man borde ha varit tydligare i att säga att myndigheten inte uttalat sig i detta specifika fall, men ärlighet var nog inte syftet med programmet…Det går naturligtvis att hitta saker som kan diskuteras i alla partier, och inget parti skulle naturligtvis gilla den här typen av ”granskning”. Sen bör man ju också komma ihåg att varken TV4 eller SVT eller andra stora riksmedia håller på SD, och att SD därför också måste söka andra vägar för att berätta om sin politik, något som är väl känt bland alla som sympatiserar med SD eller nån gång har funderat på att rösta SD.

 11. brorson

  I årets upplaga av den psykiatriska diagnoshandboken figurerar en nyupptäckt sjukdom, som speciellt drabbar kvällspresskrönikörer: trollfabriksnoja. De ser trollfabriker överallt. En värre epidemi väntas med alla tomteverkstäder inför jul. De finns väl inte på riktigt? Följande symtombeskrivning kan man läsa:

  ”Jag har ägnat så mycket tid åt ryska och sverigedemokratiska smutskampanjer i veckan att jag känner mig som dränkt i avfall och jag söker tappert efter ljuspunkter. Men det är lite som vid en depression. Jag ser hela världen genom en mörk lins och vart helst jag tittar anar jag spår efter trollfabriker: i amerikanska presidentvalet, i ytterhögerns närmande till Kreml, i den ständigt försenade hjälpen till Ukraina, i angreppen mot oberoende medier, i det tilltagande kulturkriget.” David Lagerkrantz i Expressen.

  Till symtombilden hör inte bara svåra depressioner, utan även hallucinationer: Ser trollfabriker överallt. Men Lagerkrantz ser också Johan Pehrson, L, som en doktor med mirakelmedicinem: en regeringskris. Var det inte L, som inför valet lockade välkare från främst M med budskapet ”Utan oss inget regeringsskifte”. Nu kräver Jan Jönsson, L, som är ute efter Pehrsons jobb, att Tidö-samarbetet ska pausas. Menar karln att SD ska göra gemensam sak med vänsterblocket och rösta mot regeringens olika förslag? Varför byter han inte själv parti? Det är ju ingen hemlighet att han själv var motståndare både till regeringsskiftet och till Nyamko Sabuni som L-ledare för att hon har fel hudfärg för att passa in i den svenska öfre medelklassen. Han representerade högst 1 / 3-del av ombuden på Liberalernas landsmöte. Minoriteten ska bestämma?

  Det är ju heller inte någon hemlighet att Johan Pehrson stödde valet av Sabuni som partiledare, eftersom de i stort sett står för samma politiska linje, även beträffande samarbete med andra partier, varför det var givet att han skulle efterträda henne som partiledare, när hon tvingades bort av en makalös smutskastningskampanj, med rasistiska övertoner, av partiminoriteten, som stöddes av den liberala pressen. Jag minns exempelvis hur Nyamkos hudfärg beskrev som ”den svartbruna sörjan” av en f.d. ledarskribent i liberala Norran. Min egen tanke om detta är att Sabuni antagligen har mött tillräckligt många verkliga rasister i sitt liv för att kunna skilja mellan verkliga rasister och dem, som på falska grunder utpekas som rasister. Själv fick hon det epitetet sedan hon anklagat vissa afrikanska män (Boko haram) för att förtrycka afrikanska kvinnor.

  I sin egenskap av arbetsmarknadsminister har Pehrson anklagat för att bara ha lyssnat på arbetsgivarnas förklaringar till arbetslösheten, men inte hört med de arbetslösa själva. När han nyligen bestämt sig för att råda bot på detta genom att besöka arbetslösa invandarer i Göteborg, stoppades detta lovvärda initiativ av Säpo, som ansåg sig inte kunna garantera Pehrsons säkerhet. Hade besöket varit mindre farligt om ministern ifråga hade varit Nyamko? För säkerhets skull påpekar jag återigen att jag inte misstänker arbetslösa invandrare med på korrekta grunder beviljade uppehållstillstånd. Men klart är att Nyamkos initiativ för att öka andelen invandrare, som röstar på L, nu verkar som bortblåsta.

  Vilket parti kommer nu att få de rösterna – islamisterna och extremvänstern? Kanske partiet Nyans, som leds av Demiroks landsman Mikael Yksel, som även han har ett förflutet i Centerpartiet? Har Demirok verkligen ”avslutat” sitt turkiska medborgarskap, som han lovat? Demirok har utpekat SD som en säkerhetsrisk och krävt att SD-tjänstemän ska stängas av från regeringskansliet. Demirok han nämligen anklagat SD för att ligga bakom den LVU-kampanj (att socialtjänsten kidnappar muslimska barn) som Nyans har bedrivit. Du borde hålla rent i ditt eget hus, Demirok.

 12. Jonsson

  -Hur kan du göra såhär?” Magdalena Andersson (och Helén Fritzon). Deras hysteriska drag för att ”stärka” demokratin blir att folk till och med måste legitimera sig med t ex körkortet för att kunna skapa konto på FB, X, TikTok etc.
  Ygeman är ett annat sorgebarn efter den händelse som uppdagades 2017, som han då hemlighållit för Swedish PM Löfven i ett år. Såklart vill han att andra ska säkerhetsklassas, eller nej, det gäller visst bara SD-medarbetare.
  Charlie Weimers uppgift i veckan, att KF-reportern Daniel Andersson, sökt jobb på hans kontor i Bryssel tas inte upp av msm (med något undantag). Fast där är meningarna delade. Weimers erbjöd inte DA någon tjänst. Medan Andersson påstod att han avböjt tjänsten.
  Det går inte att lita på någon. Man måste bedöma politikerna/ partierna efter vad de uträttar vid makten. Pompöse Liberalen Johan Pehrson vågade inte trygghetsvandra i Göteborg, och därmed dök ett akut problem upp som han måste ta tag i bums. Fast det vågar han väl inte göra?
  S, C, Mp, L och V var för snabba på bollen efter KF-reportaget. Vet inte om S stängt ner sina anonymiserade konton, det nämns 3 stycken specifikt.

  Det borde väl gå att få reda på om Demirok har dubbla medborgarskap. Det ligger i allmänhetens intresse. Kanske kan han ansöka om nytt hos Turkiet, om han blir av med partiledarskapet.
  Jag vet förstås inte om drottningen har ett eller flera medborgarskap. Kan tycka att det är lite orättvist att de flesta människor bara har ett medborgarskap.

  • Drutten

   Ja säga vad man vill om SD men folkvalda är dom ju i demokratisk ordning. Då bör väll alla folkvalda i samma sndetag säkerhetsprövas med tanke på att vissa partier har säkerligen och haft islamister och folk från muslimländer i sina partier.

 13. brorson

  Frankrike har lovat att till varje pris återta sin koloni Nya Kaledonien, som ligger mellan Australien och Filippinerna (så långt från det franska ”moderlandet” som man kan komma) från ursprungsbefolkningen, som utgör den största minoriteten på ögruppen p.g.a. den kraftiga invandringen av européer, huvudsakligen fransoser. Orsaken till upploppen sägs vara den utökade rösträtten för invandrarna. Kolonialmakten ifråga vill nu skicka soldater till Natos proxykrig i Ukraina. Handlar det om Rysslands försök till västutvidgning eller de tyska socialdemokraternas försök till östutvidgning i Hitlers fotspår?

  Under upptakten till andra världskriget försökte kolonialmakterna England och Frankrike att avstyra de tyska nazisternas aptit på engelska och franska kolonier i andra världsdelar, genom att bjuda ut tyska kolonier i dåvarande Sovjetunionen – med det glesbefolkade norra Sverige som slagfält. Den engelska premiärministern Chamberlains löfte om ”Fred i vår tid” efter uppgörelsen med Hitler var en ren lögn, som genomslådades av Churschill, som kort därefter efterträdde Chamberlian som premiärminister, men dock inte hade några invändningar mot att gra Sverige till ett slagfält. Det var snarare de brittiska militärerna än de brittiska politikerna, som satte stopp för de sistnämnda planerna. P.g.a. risken att Sverige skulle bli en tysk koloni.

  Nuvarande regering och opposition verkar dock vara överens om att göra Sverige till ett slagfält i det kommande världskriget. Även SD stödjer de planerna, även om partiledningen inte förstår det skälva, vill kan ju ändra sig, vit maktstrategen Jan Jönsson, L. lyckas driva igenom en paus för Tidö-samarbetet. De europeiska, och särskilt tyska socialdemokraterna, är på god väg att bli vår tids nazister. Hitlers utrikespolitik, men parlamentarisk demokrati på hemmaplan. I Sverige försöker S locka väljare bland Hamas-sympatisörer.

  Som jag tidigare har skrivit har begreppen höger och vänster bytt plats i svensk och europeisk politik. Villy Hansen är ingen sanningssägare, men till skillnad mot många andra vågar han säga det som han själv tycker är sant. Annars råder ”konformismens tystad”, vilket är ett uttryck som myntades av Olof Palme, när han skapade ”public” service. Med syfte att bryta den borgerliga och i synnerhet liberala dominansen inom opinionsbildningen. Den socialdemokratiska pressen var redan då på fallrepet.

  En grov uppskattning av partifördelningen hos daglig morgonpress är L: 60 %. M: 30 %, S: 8 % och övr: 2 %. Detta säger en del av behovet av okonventionella metoder hos nya partier för att föra ut sitt budskap. Men uppenbarligen behöver även S okonventionella metoder för att föra ut sin politik, men ett ännu större problem för S är att partiet numera inte har någon egen politik, och därför inte har något annat väl än att driva borgerlig ”vänster”-politik för att få stöd av C, som är ett öppet borgerligt parti och av MP, som – enligt Olof Palmes korrekta definition – också är ett borgerligt parti. Samt intensiv smutskastning mot politiska motståndare.

  Det minsta partiet; L, har alltså de största resurserna för att föra ut sin politik. Men det är kanske som en tidigare L-politiker sa: Ju mer vi informerar om vår politik. desto färre väljare röstar på oss. Naturligtvis. Det är ju tidningsägarna och inte majoriteten av partimedlemmarna som bestämmer det budskap, som förs ut. Och tidningsägarna har ju köpt upp och lagt ner massor med konkurrerande tidningar, mest S-pressen – och vill behålla S-väljarna som prenumeranter.

  En handfull stormrika ägarfamiljer bestämmer hur bred den svenska åsiktskorridoren får vara. Inte minst för landets L-politiker. Om de inte lyder få de media-drevet mot sig. Johan Pehrson kallas ”låtsas-liberal” av Nerikes Allehanda, som efter alla uppköp och nedläggningar är enda morgontidning i hela Örebro län, där Pehrson bor.

 14. brorson

  De liberala morgontidningarnas ledarsidor, ”his masters voice” är väl de verkliga trollfabrikerna. Under täckmantel ”oberoende liberal” indoktrinerar de hela svenska folket att gilla kärnvapenkrig på svensk mark, för att ta ett exempel. Eller att oligarken och mediamogulen, som lanserade skådisen Zelenskij, som spelade president innan han blev president, som presidentkandifat, att denna osynliga makthavare ÄR Ukraina. Det påstår numera även kappvändaren Jonas Sjöstedt, V. Nu säger Hamas-medlöparen Jonas Sjöstedt att ”Ukraina” ska bestämma landets framtid. Inte det ukrainska folket. `

  Jag misstänker att samme Sjöstedt under Vietnamkriget sa att ”Vietnams folk” (inte ”Vietnam”, underförstått USA:marionettregim i Saigon) skulle bestämma det landets framtid. Och Sjöstedt var väl kommunist, så länge Ryssland styrdes av Kommunstpartiet och vi alla hoppades att kommunistledaren Gorbatjov skulle leda hela Sovjetunionen (inkl Ukraina) till demokratisk socialism. De värsta rysshatarna idag är gamla kommunister och vänstersossar, som hatar ryssar för att de inte vill tillbaka under kommunistiskt styre.

  Faktum är att det nazistiska judehatet har lärts ut till palestinska barn på Västbanken och i Gaza under decennier och återimporterats till Europa under vänsterns täckmantel genom invandringen av s.k. palestinier (Det finns inget enhetligt palestinskt folk, utan flertalet som kallas så, är invandrare från omgivande arabatstater), vilka skulle erbjudas ett nytt hemland i bl. a. Sverige. Den engelska kolonialmakten lade grunden för dagens elände genom att redan under första världskriget erbjuda Palestina, som då fortfarande tillhörde den turkiska stormakten, som ett ”nationalhem” åt både araber (som stött ”fel” sida i kriget) och judar (varav många bodde i omgivande arabstater, inte bara i Europa). Till vilket land ska de orientaliska judarna åka ”hem”, anser Sjöstedt?

  Säga vad man vill om Måwe, men hon gjorde en bra insats under debatten med Sjöstedt, när hon avslöjade vilken nazi-kollaboratör han är, med sitt stöd åt nazistiska Hamas. Men hon måste klandras för sitt tal om att SD har nazistiska rötter, utan att visa fram ett bevis för att dessa rötter fortfarande finns kvar. Nu har hon dessutom klagat på att hon har utsatts för hat och hot, sedan hon – utan att tidigare ha varit partimedlem – plötsligt gjordes till toppkandidat i EU-valet för KD. Jag kan förvisso hålla med om att SD bör göra sin del av städjobbet, om SD-medlemmar är medskyldiga till de hatkampanjer, som kanske har förekommit. Men anser att detta är en fråga som bör tas upp på partiledarnivån. Det kan ju också vara besvikna kristdemokrater.

  Public service är den stora vinnaren på TV4:s ”avslöjanden”. Verkligen ingen bra reklam för reklamfinansierad TV. Med pressad ekonomi och beroendet av annonsörer och höga tittarsiffror har man inte haft räd med opartiskhet och saklighet. Jag misstänker nämligen att syftet med infiltrationen var att hitta ”SD:s nazistiska rötter”. Men hittade inga och hade investerat för mycket pengar i projektet.

  Om public service hade gjort något liknande (Det har de kanske, gjort fastän inget vet om det?). hade de med sina enorma ekonomiska resurser från Skatteverket. kunnat ta den ekonomiska smällen av misslyckandet med att hitta de påstådda rötterna. Ett råd till alla ”vänster”-sinnade journalister, och inte minst Jan Guillou, är att leta efter nazistiska rötter på närmare håll.

  Måwe får nog lära sig att vara politiker inte är samma dans på rosor som att vara partilös opinionsbildare. Det kan nog många politiker till både höger och vänster intyga, varför det är vedervärdigt att påstå att bara ”högernationalister” står för hatet och hoten.

 15. Jonsson

  EU-kandidaten Jonas Sjöstedt nämns här i tråden.
  I TV-duellen mot Alice Teodorescu Måwe mumlade Sjöstedt något. Det lät som – ”Jag hatar Hamas”. Jag måste ha hört fel?
  Att vara vänsterpartist verkar kämpigt i dessa tider. När Sjöstedt markerar mot Rysslands oljetransporter över Östersjön, då blir hans vinkling att det är dåligt för miljön.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.