Kulturrasisternas ankomst

2026-12-15. Utdrag från den då nyutkomna boken om KSD, Kulturen Skall Dö, Sven Mohammad Svensson, utgiven på Fantasi Förlaget 2026-11-30.

När frågan om ”alla problem beror på invandrare” var upptagen av de andra högerorienterade partierna fann ett helt nytt parti på sin egen strategi och ideologi. De flesta problem i samhället berodde på kulturen på stod KSD. Kulturen var obstinat ansåg de. Nu hade KSD lyckats lägga beslag på kulturfrågan och blev relativt populära hos en ansenlig del av befolkningen nämligen den mera lättlurade delen. Dem som faktiskt tidigare okritiskt trodde på att invandrare var orsaken till de flesta problem. Det hade emellertid visat sig att så var inte fallet. Därför kom KSD på den smarta idén att det skulle vara kulturen och kulturfolket som var orsaken. Kulturfolket var inte sena att yttra sig och protestera mot vad de ansåg var fel och orättvist i samhället. KSD erkände ingen annan kulturyttringen den svenska som fanns för minst hundra (100) år sedan. I annat fall kunde risken vara att den så kallade svenska kulturen hade tillstymmelser till inslag av annan främmande kultur.

Vid riksdagsvalet 2026 lyckades KSD komma in i riksdagen. I minst femtio kommuner blev de vågmästare. Ut från biblioteken åkte böcker på annat språk än svenska och fornnordiska. KSD kunde dock acceptera böcker på isländska.

KSD hade även så att säga kapat Vikingatiden som sitt verkliga ursprung och påstod att flera av partimedlemmarna härstammade från vikingarna. Landets vita män som kände sig misslyckade och orättvist behandlade och de andra som ”inte var rasister” men uppträdde som rasister var partiets starkaste sympatisörer. Till dessa sympatisörer anslöt sig även de kvinnor som var vetenskapsförnekare och ej heller velat ansluta sig till den en gång så populära rörelsen #metoo.

Ett makabert undantag i den svenska kulturhistoriens litteratur var Astrid Lindgren vars litteratur KSD ville förbjuda. Den kunde uppmana till protester och invändningar eftersom Pippi alltid sade vad hon tyckte.

Många analytiker och politiska förståsigpåare bedömer att KSD kommer att vinna mark och kunna bli riktigt stora i det kommande riksdagsvalet 2030.

”Jorden verkar vara platt för en del”, Villroy, redaktör

 

Etiketter:

En kommentar

  1. Pingback: Uppskatta även mörkret | Villy Hansen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.