Kungen höll inget tal

När stora svåra, tunga och sorgliga saker inträffar brukar kungen och några andra hålla tal för att stärka folkets moral och känsla. Tyvärr har ännu inget tröstande tal hållits trots att vi nyligen genomlidit en svår pandemi som fortfarande gäckar oss, en ockupation och ett utrotningskrig som pågår intill oss, en galopperande inflation, elpriser och livsmedelspriser skenar och andra prishöjningar knäcker både familjer och småföretag.

Tyvärr kommer det ibland ännu flera hemska olyckliga händelser på samma gång. Vårt land drabbas just nu av en succesiv övergång till en konservativ och högernationalistisk regim. Ännu mera värst var att så människor inte tidigare insåg vad och vilken regering (regim) som i valet gavs makt att styra landet. Det finns många ordspråk för det som händer. Sent skall syndaren vakna, ur askan i elden med flera.

Dem som kritiserar och ifrågasätter eländet med den skarpa högersvängen blir utsatta för misstänksamhet och skall tystas. En organisation som påtalat att Tidöavtalet innebär betydande rättsosäkerhet på flera punkter bör enligt Björn Söder (SD) få stadsbidrag indragna och kallas även för oseriösa utan förklarande argumentation. Det är ytterst eländigt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.