Papperskorgen får personkommentarerna

Åsikter, åsikter, kommentarer och kommentarer

Papperskorg för personkommentarer

Papperskorgen får personkommentarerna. Om ett blogginlägg inte i någon grad är provocerande på något sätt för läsarna skulle inlägget i så fall gå spårlöst förbi de allra flesta. Det är sällan meningen med ett inlägg. Frånvaron av kommentarer kan upplevas som trist men det får man tåla.

Det riktigt intressanta är att kommentaren kan säga mindre om vad jag skrivit än om kommentatorn själv. Kommentarer har det gemensamt med teaterkritik att man antingen inte skall ta det särskilt hårt eller ignorera det helt.

Men nu har jag tröttnat på den slags kritik mot mina kommentarer där jag som person kallas för ”ordblajare”, etcetera, nedslående värdeomdömen om min person och annan missaktning. Jag ville ha vass kritik mot det jag skrivit och inte omdömen om min person. Jag tål naturligtvis kritik och därtill gärna dräpande kommentarer. Men kommentarernas tid är tills vidare förbi men inte åsiktsfriheten att skriva det man anser i en blogg eller på annat sätt.

Tills vidare gäller att all kritik som är kopplad till min person och inte till saken, det vill säga innehållet i det jag skriver kommer att märkas som ”skräppost”.

P. S. För många gäller att de får bli egna bloggare i stället.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.