Lage Olovsson

Lucas elsystem

161331

Igår fick den komma sig ut en stund, Hornet. Asfalten med sina många blanklöten som inte riktigt hinner torka upp innan skymningen på nytt sänker sig över nejden kan se lite lömsk ut så här års. Men lugn, fästet är det inget fel på.
Hojen går ljuvligt bra och har kraft ”så det räcker” som engelsmannen säger när han med utsökt arrogans sopar de sista resterna av ett imperium under mattan. Vi som varit med om att varmvattnet tagit slut vet ju också att det var britterna som (via Lucas elsystem) sägs ha uppfunnit mörkret.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>