Marja

Den långa resan.

Aj aj, aj … sendrag.

Jag vaknade kl 06.00 i morse och flög upp ur sängen. Fattade först inte vad som hände, men kände sen en fasansfull smärta på framsidan av höger underben. Sendrag på framsidan och även på undersidan av foten. Samma som jag hade känningar av när jag sprang till bussen i går kväll.

Jag fick benhinneinflammation en gång när vi dansade kurdiska danser och tränade intensivt inför en uppvisning. Smärtan var liknande med det undantaget att den inte kändes när jag satt/låg stilla. Morgonens smärta var ihärdig vilken position jag än intog, så jag fick snällt ligga och stretcha och kämpa mot den. Efter en stund gav den med sig och jag kunde somna om. Musklerna i mitt stackars högerben mår inte bra efter alla infektioner och dessutom är knät instabilt på grund av artros. Jag tror jag måste konsultera en sjukgymnast.

I dag har jag fixat magasinering och flytt av mitt bohag, samt ringt försäkringsbolaget för att kolla att jag tolkat deras bestämmelser rätt. Till midsommar tänkte jag fara upp till Norrbotten, så innan det skall lägenheten vara tömd och städad. Japp, nu händer det.

Mellan varven stickar jag. Jag har en rulle på 5,40 m som är färdig och stickar på en ny bit med vackert melerat LILA garn. Nu har jag stickat lite över 40 meter och det är fortfarande lika roligt.

 
Ha en mysig fredagskväll <3


 

4 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.