Lage Olovsson

jag vet en myrstack

..traktens tidigaste. Men än är det lite för mycket snö.
Bläddrar annars i Mossbergs flora.
Det är en blomma jag inte kan begripa.
Vittjade nyss brevlådan och gick en sväng kring samhället. Skådade nyanlända bofinkar i bäckravinen men vågade inte dröja mig kvar där någon längre stund.
Förra gången jag stod och hängde på räcket över bäckbron blev jag nämligen ordentligt nerstänkt av en timmerbil på retur. Hann på gammelmansvis inte ens hötta med näven innan bakänden av släpet försvann norrut som rumpan på en flyende huggorm.
Fast föraren av den efterföljande bilen som låg mera i fas såg ut att vara beredd att ta åt sig äran.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.