Lage Olovsson

…jag tror då inte att ett på konstlad väg återupplivat värdshus är vad Bjurholms kommun mest och bäst behöver. Inte nu. Inte längre. Varde köksutrustningen en gång för alla kånkad ur huset och till skattebetalarna ett gott behag!
Däremot behöver lägenheter renoveras, brandstation byggas, liksom en styck Diamanten. Lägg därtill allt det där andra, oglamorösa, som lite summariskt brukar sopas in under begreppet kärnverksamhet.
Men visst, här liksom på många andra ställen finns, och har kanske alltid funnits, en sorts segregation – en växande (bradedå) kategori nyrika som troligen anser sig förtjänta av ett tempel att söka sig till när boulen, bowlingen och golfen (för de med extra käck framtoning) är off season.
För dem kanske ett värdhus med alla rättigheter känns rätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.