Lage Olovsson

hojföre

Gäller att vara först.
Knappt har den sista snöskotern korsat nittitvåan så skärs dess bortdunstande fuktspår av hojdäck.
Tycker apropå snöskotrar att de ser påfallande bräckliga ut nuförtiden. Litegrann som de onödigt långbenta spindlar som man ibland kan se kliva omkring – ofta nog på ställen där de mänskligt sett inte borde finnas för att lyckas i livet.
”Locken” tror jag man kallar modellen. Spindelmodellen alltså.

För övrigt tror jag inte heller idag att det kommer att bli så värst bra med omsorgsfabriken (Diamanten). Bortsett från den utstuderat gemena frånvaggantillgraven-filosofin finns inget värde i att samla 90% av en liten och redan rund kommuns kärnverksamhet på en så minimal yta som möjligt (VK:s art.).
Varför skulle förresten annars de som nu låtsas vilja bestämma nästan mangrant bo en bit utanför?
Mig säger allt att det blir trångt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.