Marja

Den långa resan.

Vitt, vitt så vitt man kan se.

Så här såg det ut på övre delen av Kungsgatan i dag. Björkarna står i vita led.

Jag var hos Anders på Anders Barbershop och klippte mig. Jag har ett tacksamt tjockt hår som är väldigt lättskött med en bra klippning och under årens lopp har Anders gradvis klippt en ny frisyr utan att jag sagt något. Han får göra som han vill, för jag blir alltid nöjd. Jag behöver bara tvätta och föna håret luftigt. Wash, blow and go.

Härom dagen scrappade jag ett kort till Pysselhäxornas utmaning. Det skulle vara vitt med en accentfärg och jag gjorde ett kort som jag skall skicka till en söt liten flicka på Alla Hjärtans Dag.

Jag har ‘torrembossat’ mönstret i pappret. Under den vita spetsen ligger ett glittrande rosa band. På insidan ska jag skriva något fint och ev. dekorera med fler hjärtan.
Sen måste jag göra ett kort till den stora söta flickan också.

I kväll ska jag titta på Let’s Dance. Frank Andersson är en positiv överraskning, eller hur? Hoppas att Tina Thörner har fått en snyggare outfit i kväll. Herregud, hon säger att hon vill vara mer kvinnlig och så blev hon utspökad i en matronaklänning á la Sound of Music.

Ha en trevlig fredagskväll <3

6 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Svar till Babs (2011-01-22 09:55)
    I går var det tacksamt att fotografera.
    Kortet ska Ronja få. Har aldrig gjort ett vitt kort förut…tur att jag kunde använda rosa. Nu ska jag göra ett kort till Johanna.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.