Marja

Den långa resan.

Blev du lurad?

1 april i dag. Har ni blivit lurade? Vk:s aprilskämt om att Umeå köper den stora Y-formade statyn av Sundsvall för att markera att Umeå är Norrlands huvudstad och inte Sundsvall, kändes ‘sådär’.

Å andra sidan är det kanske omöjligt att toppa fjolårets aprilskämt med samma pappa på tre kort i BB-nytt.

I morse var jag på labbet på Vårdcentralen för ytterligare prover. Killen som tog proverna berättade att han hade fått ett sms om att Landstinget hade bestämt att alla hädanefter skulle tvätta sina arbetskläder själva. Nice try.
Man blir ju lite nojig och ser lureri överallt. När jag skulle stiga av bussen såg jag en stor handskriven skylt med texten: “Dörren fungerar inte alltid”. Var det månne ett skämt?

I dag fyller min kusin i Finland jämna år och jag har skickat ett kort som jag gjort i vintagestil.

Nu börjar jag bli så kaxig att jag använder stämpeln “Handgjord av” på baksidan av mina kort. Den låg i en goodie-bag jag fick vid den stora scrapträffen i våras.

I går kväll hade vi informationsmöte med min bostadsrättsförening. Ett jättebra möte, där styrelsen informerade om stora åtgärder som vi måste ta ställning till på årsmötet. Egentligen är det inte så mycket att diskutera, eftersom husen börjar bli så gamla att det är dags att byta ut både det ena och det andra. Trots det var det många funderingar och styrelsen fick svara på samma frågor flera gånger om. Det ligger kanske i människans natur att man ska älta saker fram och tillbaka innan man blir nöjd.

Ha en mysig fredagskväll <3

12 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Näpp, jag har inte blivit lurad…men jag har å andra sidan inte haft tid att läsa någon tidning, sett på tv eller surfat på nätet. Hm, så din kusin är ett aprilskämt…grymt 🙂
    Ha en fin fredagskväll!

  2. Marja Granqvist

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2011-04-01 17:53)
    Ja,tänk vad hemskt att födas 1 april.:) Min dotter är född 1 maj och hennes pappa påstod att jag medvetet gick över tiden för att bestämma vilken dag hon skulle födas på.:) Hennes födsel var nämligen uträknad till 14 april.
    Ha en skön helg. Kram

  3. Helena Nilsson Springare

    Hehe.. jag körde samma skämt som jag alltid gör. Att jag ska ha en bebis igen hihi.. Och det är någon som går på det VARENDA år *skrattar* Håller med! Vks skämt förra året var ju bäst! Hoppas du mår bra *kram*

  4. Marja Granqvist

    Svar till Helena Nilsson Springare (2011-04-02 08:54)
    Det är ju ett bra skämt, för det är realistiskt. Jag tror, som sagt att ingenting kan toppa fjolårets skämt. Det var välgjort. Kram

  5. Terttu

    Jag blev inte lurad på 1.april. Men jag lurade min sambo Sune. Det var roligt. Jag sa att det finns en fladdermus i sovrummet. Och då sprang han upp till sovrummet. 🙂

  6. Babs

    Vad jag vet så har jag inte blivit lurad.
    Nu är du rena rama konstnären med sinatur på dina prylar – härligt.
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.