Marja

Den långa resan.

Än så är det sommar…

Men hörni, sommaren är väl inte slut än? Vi har ju hela augusti framför oss, med mörka, ljumma kvällar för kräftskivor och surströmmingsfester.

Fast i dag har jag tvivlat. Den här rönnen verkar redan ha tagit på sig höstskruden.

Andra grenar såg ut så här…


så det där höströda är kanske förstadiet till en sjukdom. Pest eller kolera? Jag menar höst eller sjukdomsangrepp?

I eftermiddags kom ett par små killar och ville sälja jultidningar…
så nu snurrar mina yllevantar, halsdukar och mössor runt i tvättmaskinen. Det gäller ju att vara förberedd.

I morse vaknade jag av att högerögat var igensvullet och ont. Inflammation. Jag verkar ha dåligt immunförsvar. For till apoteket efter den där salvan som färgar allting gult. Hjälper inte den, så far jag direkt upp på ögonmottagningen… utan att ringa sjukvårdsupplysningen eller vårdcentralen innan. Wish me luck!

Ha en trevlig måndagskväll <3

8 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Mja, man kanske skulle leta fram och putsa upp julgranskulorna…man kan aldrig så noga veta då julen står för dörren 🙂 men jag hoppas att den är en bit bort. Tråkigt att du inte får känna dig helt 100, hoppas ögat blir bättre med salvan. Ha en fin kväll!

  2. Maria Skiddi

    ….höstlöv? hmm…jag skulle plocka fram en tröja ur en garderob igår kväll å ut föll en vante..den blev liggande på golvet som ett utropstecken, en bitchslapp på kinden ” tro inte att du kan gå där å lalla lättklädd och bekymmersfri- snart är vintern här igen”.

    Den fick ligga kvar tills idag, sen stoppade jag in den- nej TRYCKTE in den bland sina anförvanta(e)r djupt in i garderoben.

    STAY!!for plats!

    Idag har grannen eldat!! Vi har 24 inne så det är inte att tänka på=)

    Jag är ledig till den 24/8 så det ÄR sommar!

  3. Fru Karlsson

    Neeeeej!!!!! Det är ännu mycket sommar kvar! Jag har mycket ogjort i trädgården, får ju inte utsättas för UVA strålar under min behandling.

    Skit du i sjukvårdsupplysningen…tihi. Möjligen ögonmottagningen. Ser dock att du är bättre nu, hoppas det fortsätter så.
    Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.