Marja

Den långa resan.

Blev lite nervös.

Det var helt underbart på vattengympan i går. Samma lyckorush som alltid for genom hela kroppen när jag gick ner i det varma vattnet. Dagsljuset föll bakifrån och kisade man lite såg vattnet så där medelhavsturkost och fräscht ut.
Tyvärr får jag vänta några veckor till nästa gång, för i går kom kallelsen till operation nästa torsdag. Redan på måndag morgon ska jag på EKG, blodprover och möte med narkosläkaren. Jag vet inte om det blir ryggbedövning, eller lokalbedövning + en liten slummer. Jag skulle nästan föredra det senare.

Jag hann bli lite nervös, men det här är något jag måste göra och lika bra att det blir gjort innan det blir halt ute. I morse började jag tänka att jag kanske skulle städa undan på balkongen före operationen, för det kan ju snöa redan i början på oktober, men mina blommor är inte färdiga med sommaren än. De blommar för fullt… chokladblomman vajar med nya blommor och minirosen förändras från dag till dag. Nu har den format ett litet hjärta i mitten.

Ser ni det? Ett litet hjärta av tacksamhet… eller ett öra för lyhördhet. Man ser vad man vill se. Jag inbillar mig att den trivs på mitt balkongbord.

Gårdagens gissa-bild var förstås ett ‘björköga’. Ett ovanligt uttrycksfullt öga. Jag blev alldeles hänförd när jag såg det.


 

Ha en mysig fredagskväll <3

12 kommentarer

  1. Streckgubben

    Förstår att du är orolig. Men du är cool. Andas bara lugnt och tänk på alla bra minnen du upplevt. Du har levt ett rikt liv och det kommer du att fortsätta att ha… i många år till. Titta gärna förbi innan operationen. BH har gått upp till 75% och sitter med mig igen.

    P

  2. Marja Granqvist

    Svar till Streckgubben (2011-09-09 21:11)
    Tack söta du! Jag ska fråga om jag får ha musik med mig… om jag inte ska sövas förstås. Det hade jag när jag opererade tummen. Andrea Boccelli på hög volym i lurarna.
    Hinner nog inte komma förbi innan torsdag, men haltar gärna in veckan därpå.:) Kramar.

  3. Babs

    Jag ser både hjärtat och örat – jättevacker är den.
    Så skönt att du nu ska opereras, förstår om du är nervös men det kommer att bli jättebra.
    Kram

  4. Märta

    Lycka till med operationen. Ibland är det bra med kort varsel. du hinner bara oroa dig en vecka 🙂 Kramisar apropå tidigare inlägg så skulle jag ju gå på kurs hos dig på tradera… jag har fortfarande inte lagd något bud. Men det har kanske med ekonomin just nu. Kram

  5. Marja Granqvist

    Svar till Märta (2011-09-10 19:24)
    Tack Märta! När jag har gjort alla proverna på måndag, kommer det nog att vara lugnt. Det är som med min resfeber… ett par dagar lååångt i förväg och sedan är det lugnt.
    Tradera ja, när ska vi ta det? I morse budade jag hem ett fint scrapalbum och lite scrapsaker…
    Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.