Marja

Den långa resan.

Jag gjorde ’sälen’.

Jag gjorde något som påminde om ‘sälen’ a la Anja Pärsson i går när jag gick till tvättstugan.
När jag skulle gena över gräsmattan, snavade jag i mörkret över kanten och föll handlöst framstupa. Jag hann faktiskt tänka att jag inte kunde göra något för att parera fallet, så jag tog emot med båda händerna och kanade en bit på magen längs det frusna gräset. Ingen segergest alltså. I dag har jag en uppskrapad handflata, två ömma handleder och ett ont knä. Men jag är ju van att halta på högerbenet och det “kunde ju ha gått värre“, som man alltid säger som tröst. 

Dagen har varit fin. Vi har scrappat, ätit julgröt, lärt oss stämpla på blockljus och vika julkort i stjärnform. Jag har bara gjort en layout och ett julkort, samt börjat på ett grattis-kort. Jag gjorde också ett misslyckat försök att vika den där  stjärnan och kunde bara konstatera att man måste vara ytterst noggrann med alla mått, annars går det åt pipan. Det är ett invecklat kort som ska vecklas in och vecklas ut, nämligen.

Det var länge sedan jag la ut någon musik, så här kommer “I Won’t Let You Go” med James Morrison
“If your sky is falling, take my hand and hold it. You don’t have to be alone again…"
Jag gillar symboliken i slutet på videon. Så vill jag att det ska vara när livet känns tungt.


 
Ha en fin lördagskväll <3
 
 

6 kommentarer

  1. Maria Lundmark Hällsten

    Nämen Marja, vad du gör… jag tänkte först, när jag bara såg överskriften att du gjort en liten minnesresa bland kort du tagit, under en semester i sälen, men nu fattar jag ju. Vilken tur att du då är något så när helskinnad, kunde ju ha gått värre.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.