Marja

Den långa resan.

Färdig!

Nu är jag färdig med Vk:s Jättejulkryss och ser att jag faktiskt hinner skicka in det.
 

Det var inte så svårt, men jag blev faktiskt tvungen att googla ett par ord och i ett par fall är jag inte helt överens med konstruktören. Men där är jag ju i underläge.
Nu ska jag granska mitt verk för att kontrollera att det inte finns någon tom ruta mitt i allt bokstavsmyller och sen stoppar jag in det i ett kuvert och går till brevlådan när det slutat snöa. Ja tack, jag vill gärna ha tre trisslotter om jag har turen att bli utvald. Helst trisslotter med en liten vinst då.
 
Det snöar fortfarande ymnigt och det är blötsnö, så jag har ingen lust att gå ut. 
Jag väcktes i morse av att telefonen ringde. När det ringer så där tidigt på morgonen tror jag alltid att något hänt… men det var en pigg tjej från bokklubben Gondol, som ville skicka mig Paul Austens senaste bok. Ja, den vill jag ju ha, men jag vill inte bli medlem i Gondol igen. Jag sa att de är alldeles för krångliga och att deras internetsida aldrig funkade för mig när jag skulle avbeställa. Det är synd, för Gondol har trevliga böcker och jag skulle gärna vara medlem om det, som sagt, funkade.

Sen kunde jag ju inte somna om, så det blir nog en liten eftermiddagsslummer i dag.
 
"Vi kan inte göra stora saker –
bara små saker med stor kärlek"
(Moder Teresa)

Ha en lugn måndag <3
 
 

 

8 kommentarer

  1. Marja Granqvist

    Svar till Lisbet Olofsson (2012-01-02 17:23)
    Jag löser mycket korsord och tycker det är fusk att slå upp ord ex i lexikon, men här tog jag faktiskt lite hjälp av google.:)

  2. Maria Lundmark Hällsten

    Jag tycker om korsord men det är ytterst sällan jag lyckas lösa hela… om det inte är såna där lätta saker. Fast ibland kan det gå om man låter det ligga till sig lite. Håller en tumme för att du ska vinna lotterna.

  3. Marja Granqvist

    Svar till Maria Lundmark Hällsten (2012-01-02 18:22)
    Jag brukar också få lämna ett par ord som jag går bet på. Ids inte slå upp i lexikon eller googla… men nu gjorde jag det eftersom jag skulle skicka in det. Tack för tummen.:) Kram

  4. Babs

    Så du skickar in kryss ibland, det har jag aldrig gjort, det är tydligen 3% av alla lösarna som skickar in, och det gäller tidningar över lag.
    Jag har gått ur alla mina bokklubbar, vi lånar på biblioteket nu för vi har inte plats för fler böcker.
    Kram

  5. Marja Granqvist

    Svar till Babs (2012-01-03 09:55)
    Ibland skickar jag in. Jag vann en bok en gång närjag skickade in krysset i Reumatikertidningen.:)
    Jag är med i en bokklubb, Bonniers tror jag det är, för jag vill hålla koll på nyheter. Böcker och musik köper jag alltid på nätet. Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.